reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Maluszków :)

U nas ostatecznie imiona wybrane. Dla chłopaca Adam , a dziewczynka Jagoda.

Hihihihi... jak szukalismy imiona dla chlopca to moj K. strasznie chcial Adama a ja sie nie zgadzalam bo wolalam Maciusia :D A kiedy wymyslalismy imie dla cory to jednym z moich typow byla Jagodka, ale tu z kolei maz protestowal :D

U nas ostatecznie MAJA, juz od 3 miesiecy mowie tak do brzucha wiec pewnie bedzie bez niespodzianek, a ze ginkowi kaze co wizyte sprawdzac czy ogorek nie wyrosl to mam juz 99% pewnosc ze to jednak dziewczynka :D

reklama
Widzę, że dyskusja na temat imion z małzonkami dalej trwa :) u nas juz dawno na szczescie wybrane , będzie Amelia Olga. Mąż jakoś nie miał wiekszych zastrzeżeń i teraz sie juz przyzwyczaił i mówi do brzusia Amelka :) Płec już na 99% potwierdzona dawno więc mysle, że większych niespodzianek nie będzie - bo dla chłopca nie mamy wybranego żadnego imienia.

U nas już daaawno postanowiony Bartuś a drugie imię Michałek.Pierwsze wybrały córeczki a drugie chciał mąż i nie oponował co do kolejności.
W rodzince też już wiadomośc rozesłana węc mam nadzieję ze nie będzie mega niespodzianki we wrześniu:-p bo imienia dla dziewczynki nie braliśmy pod uwagę ;-)

My jeszcze nie wybraliśmy imienia. Braliśmy pod uwagę Błażeja i Kamila bardziej to pierwsze. Ale brat mojego K dał tak na imię swojemu synkowi więc teraz mamy dylemat. Mi się podoba jeszcze Oskar ale mężowi nie.... Coś wymyślimy jeszcze ok 6 tyg(myślę że będę rodzić po terminie) jest jeszcze troszkę czasu.

U nas niezmiennie od czasów ciąży z Adasiem będzie Hania :-)
Tylko moja mama chodzi i wymyśla, "a może Iwa? Wiktoria? Wiki, to tak ładnie... "
Ta Iwa to z jakiegoś filmu :-) teraz chyba powtórki lecą, mama oglądała i się jej spodobało, już tydzień za nami chodzi :-)

U nas niezmiennie od czasów ciąży z Adasiem będzie Hania :-)
Tylko moja mama chodzi i wymyśla, "a może Iwa? Wiktoria? Wiki, to tak ładnie... "
Ta Iwa to z jakiegoś filmu :-) teraz chyba powtórki lecą, mama oglądała i się jej spodobało, już tydzień za nami chodzi :-)

Nie, nie, nie - Hania jest pięknie ! nieuginaj się czasem ! :) u mnie niestety Hania nie została i będzie Zosia, ale na drugie będzie Hania :)

paula, Hanna to piękne imię :tak: Gdybym miała córeczkę na pewno dałabym jej tak na imię :-) Może następnym razem się uda... I wiem jak to jest kiedy ktoś miesza w głowie, moja teściowa już od dawien dawna marudzi jak damy małemu na imię..."bo już do brzuszka trzeba mówić po imieniu", ona cały czas mówiła Maciuś do swojego, a urodziła się Emilka :-D

natusia my raczej też jesteśmy za Wojtusiem ;-) Mi podoba się jeszcze Seweryn albo Sergiusz ale mojemu mężulkowi niebardzo...

reklama
A mojemu mężowi Wiki przestała się podobać i teraz chce Anie.
mi się ania podoba, nawet chciałam tak na początku, ale przyzywczaiłąm się już do mojejj wiktori i jakoś dziwnie sie czuje jak miało by jej nie być :/

Do góry