reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

reklama
Od dzis wiem, że będzie Adrian Antoni, bo wlasnie sie dowiedzialam ze bedziemy mieli synka!!!
Małż uparł sie dac na drugir Stanisław, ale mi sie nie podoba i musze mu to jakoś wybic z głowy. Znacie skuteczne sposoby? bo juz mnie zaczął straszyć, że i tak to on bedzie zapisywał dziecko w USC... Hmmm... chyba więc polece sama zapisać ;)

U nas jak bedzie dziewczynka, to na 100% Iga. A chłopiec miał być Igorkiem, ale moj mezulek nie wymawia wyraznie "r" (pewnie wiecie o co mi chodzi), wiec chyba odpada. Ostatnio wymysliłam Ziemowit albo Ksawery, ale tez M. kreci nosem:eek:

Witam. U nas wszyscy twierdzili że będzie chłopczyk (po moich smakach na kwaśne) i miał być Bartuś. A tu niespodzianka lekarz na USG stwierdził że piękna córeczka będzie :). Jedynie brat się nie mylił że będzie dziewczynka. A imiona bo muszą być 2 nie możemy się z mężem zgodzić co do jednego, więc została miała Daria Magdalena :)

Od dzis wiem, że będzie Adrian Antoni, bo wlasnie sie dowiedzialam ze bedziemy mieli synka!!!
Małż uparł sie dac na drugir Stanisław, ale mi sie nie podoba i musze mu to jakoś wybic z głowy. Znacie skuteczne sposoby? bo juz mnie zaczął straszyć, że i tak to on bedzie zapisywał dziecko w USC... Hmmm... chyba więc polece sama zapisać ;)

mój mąż też kręcił nosem na Wiktora ale bardzo często powtarzałam mu te imię w zestawieniu z nazwiskiem i nawet pisałam na różnych karteczkach i teraz czekamy na Wikusia :-)

reklama
Justynko fajny sposób na męża. Muszę to wypróbować ;-)Przyznam ,że imie Wiktor też mi chodziło po głowie... Jest bardzo meskie i podoba mi się.

Do góry