reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

reklama
Nam też sie imię Adrian odwidziało jakoś i wspólnie jesteśmy przekonani do imienia Wiktor, bo bardzo ładnie pasuje do naszego nazwiska, jest pieknie po prostu , w koncu sie zgadzamy . Jeszcze nie ustaliliśmy jak damy na drugie, ale to juz nie jest takie istotne. Najwazniejsze ze juz zwracamy sie do brzuszka imiennie.

Nam też sie imię Adrian odwidziało jakoś i wspólnie jesteśmy przekonani do imienia Wiktor, bo bardzo ładnie pasuje do naszego nazwiska, jest pieknie po prostu , w koncu sie zgadzamy . Jeszcze nie ustaliliśmy jak damy na drugie, ale to juz nie jest takie istotne. Najwazniejsze ze juz zwracamy sie do brzuszka imiennie.

u nas będzie Wiktor Tomasz po tatusiu :-) i nawet z nazwiskiem fajnie brzmi ;-)

TAK WAS TUTAJ PODCZYTUJE
Saraa ...moj synus jest Maximilian Wiktor i on uwielbia swoje imie a ja tak samo...ciesze sie, ze wlasnie to wybralam...dla drugiego dziecka mialam wybrane Alexander...ale prawdopodobnie bedzie Emma ;-)

W końcu tajny agent ukazał nam co ma pomiędzy nóżkami, a w sumie agentka :-) także będzie Nina :tak: a na drugie raczej Maria po babci

Co do imion to u nas się pozmieniało ...Mi osobiście podoba się MAJA ale niestety mojemu nie za bardzo ...więc prawdo podobnie będzie NICOLKA.
My dzieciakom nie dawaliśmy drugiego imienia ,stwierdziliśmy ze czasami są problemy ,bo zdażają się przypadki że w jednym dokumencie są dwa imiona w drugim jeden itd .

u nas będzie Wiktor Tomasz po tatusiu :-) i nawet z nazwiskiem fajnie brzmi ;-)
:szok:justynka, no to po prostu niesamowite jest... Wiktor Tomasz mówisz? ;-)mój małz też Tomasz, wiec namawiam go byśmy dla synka tak po nim dali na drugie:tak: A jeszcze do tego jestesmy na tym samym etapie ciązy, co do dnia... spójrz na suwaczki...:-)

reklama
Do góry