reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

Igor też mi się podoba. Roksana i Milenka śliczne.
U nas będzie jednak Zina.
Jak nie widać dyndadełka między nogami to je jestem dobrej myśli.

reklama
Nie no, żeby dziecko nazwać Shrek lub Fiona to trochę chyba dziwnie... Niektórzy może za dużo się telewizji naoglądali, choć to prywatna sprawa :]
My wybraliśmy już imiona; dla dziewczynki Nadia, a dla chłopca Maksymilian. Imiona na szczęście wybrane były bez sprzeciwów :) Są tu jakieś mamy Maksiów bądź Nadii?

ja mam Nadinke :)

Fiona w sumie fajne imie ale zanim dostala ja pewna zielona Pani,lubie bardzo piosenkarke Fione Apple;-)

Mi ise Sonia podoba, niestety w najblizej rodzinie 2psy:wściekła/y: sa o tym pieknym, kobiecym imieniu, mojej ukochanej bohaterki literackiej:-D

Nadia chce Zosie albo Maje:tak:
dla chlopaka chyba Sergiusz bedzie:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie!!
Poczytałam sobie parę wątków i postanowiłam napisać. a więc termin mam na 8 września i tydzień temu miałam USG na którym okazało się że najprawdopodobniej będzie to chłopiec...była to spora niespodzianka bo z mężem czekaliśmy na dziewczynkę:) Jeżeli potwerdzi się chłopiec to będzie Bartosz:-):-):-)

a mnie się podoba tosia :-) poważnie, kolega tak nazwał córeczkę i świetnie pasuje do takiego szkraba...ale u mnie niestety to imię jest już zajęte przez mamę...tak mnie nazwali i stracone... dziś dopiero zaczęłam się zastanawiać nad imieniem.. coś mi tak chodzi po głowie... Dominik albo Dominika.. :-)

Ja mam córcię Dominikę i heheh tym razem to ona już wybrała imiona i zakomunikowała że my nie mamy nic do gadania wybrała Michałka albo Maję.

Hej:-)
Ja również sobie wymyśliłam Darię:-):-)..a jeśli się okarze, że mój mały lokator ma coś miedzy nóżkami to bedzie Bartłomiej:-)

moja nauczycielka angielskiego ma psa Fionę :-) a Tosia też mi się bardzo podoba, fajnie brzmi dla tekiej kruszynki. No ja już mam imiona na 100% jak pisałam wcześniej, nic się nie zmieniło :-) albo Laura albo Marcel, z naciskiem na Laura ;-)

reklama
Ja tez Laure chce:tak: albo jescze Majka. Była Julka, ale wszędzie są Julki więc odpuszcze;-) co do chłopca mam mały wybór jak narazie zostaję przy Filipku:-)

Do góry