reklama
Saraa
Fanka BB :)
Moja sasiadka ma na imie Zina ( bardzo ladna babeczka). Tylko , ze tu sie pisze przez S Sina a czyta Zina.Igor też mi się podoba. Roksana i Milenka śliczne.
U nas będzie jednak Zina.
Jak nie widać dyndadełka między nogami to je jestem dobrej myśli.
Anja78
matka superstar
Nie no, żeby dziecko nazwać Shrek lub Fiona to trochę chyba dziwnie... Niektórzy może za dużo się telewizji naoglądali, choć to prywatna sprawa :]
My wybraliśmy już imiona; dla dziewczynki Nadia, a dla chłopca Maksymilian. Imiona na szczęście wybrane były bez sprzeciwów Są tu jakieś mamy Maksiów bądź Nadii?
ja mam Nadinke
Fiona w sumie fajne imie ale zanim dostala ja pewna zielona Pani,lubie bardzo piosenkarke Fione Apple;-)
Mi ise Sonia podoba, niestety w najblizej rodzinie 2psy sa o tym pieknym, kobiecym imieniu, mojej ukochanej bohaterki literackiej
Nadia chce Zosie albo Maje
dla chlopaka chyba Sergiusz bedzie
Ostatnia edycja:
Witajcie!!
Poczytałam sobie parę wątków i postanowiłam napisać. a więc termin mam na 8 września i tydzień temu miałam USG na którym okazało się że najprawdopodobniej będzie to chłopiec...była to spora niespodzianka bo z mężem czekaliśmy na dziewczynkę Jeżeli potwerdzi się chłopiec to będzie Bartosz:-):-):-)
Poczytałam sobie parę wątków i postanowiłam napisać. a więc termin mam na 8 września i tydzień temu miałam USG na którym okazało się że najprawdopodobniej będzie to chłopiec...była to spora niespodzianka bo z mężem czekaliśmy na dziewczynkę Jeżeli potwerdzi się chłopiec to będzie Bartosz:-):-):-)
tosia1
zakochana mama
a mnie się podoba tosia :-) poważnie, kolega tak nazwał córeczkę i świetnie pasuje do takiego szkraba...ale u mnie niestety to imię jest już zajęte przez mamę...tak mnie nazwali i stracone... dziś dopiero zaczęłam się zastanawiać nad imieniem.. coś mi tak chodzi po głowie... Dominik albo Dominika.. :-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
A ja sobie wymysliłam Darię bądz Szymona No chyba ,że mi się cosik zmieni po drodze!!
kasialle
Fanka BB :)
moja nauczycielka angielskiego ma psa Fionę :-) a Tosia też mi się bardzo podoba, fajnie brzmi dla tekiej kruszynki. No ja już mam imiona na 100% jak pisałam wcześniej, nic się nie zmieniło :-) albo Laura albo Marcel, z naciskiem na Laura ;-)
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Ja tez Laure chce albo jescze Majka. Była Julka, ale wszędzie są Julki więc odpuszcze;-) co do chłopca mam mały wybór jak narazie zostaję przy Filipku:-)