reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

a mnie się podoba tosia :-) poważnie, kolega tak nazwał córeczkę i świetnie pasuje do takiego szkraba...ale u mnie niestety to imię jest już zajęte przez mamę...tak mnie nazwali i stracone... dziś dopiero zaczęłam się zastanawiać nad imieniem.. coś mi tak chodzi po głowie... Dominik albo Dominika.. :-)

Tosia to zdrobnienie od Teofili czy Antoniny? Zawsze mozesz te druga wersje wybrac, zebyscie nie mialy tak samo na imie.

reklama
Tosia to zdrobnienie od Teofili czy Antoniny? Zawsze mozesz te druga wersje wybrac, zebyscie nie mialy tak samo na imie.

:-) tak naprawdę to zdrobnienie od Antoniny, ja mam na imię Teofila, ale tak od szkoły podstawowej się utarło, że jestem Tosia... Podoba mi się Antosia, ale jak nas zaczną wołać to ktoś dostanie pomylenia z pokręceniem i na pewno będę to ja :-D

mam kolege który ma na imie Przemysław, jego tata tez ma tak na imie, jego dziadek różwnież- taka tradycja ale może sprawiać kłopot...

U nas postanowione ze jak bedzie chłopiec to Szymon a co do dziewczynki to miala byc Natasza ale koleżanka mi powiedziala ze brzmi jak prostytutki z Ukrainy(Zraziła mnie strasznie i wkurzyła tylko) wiec maz wybrał Antonina (Tosia)

Dziś mi sie wysniło ze bedzie chłopak i nazwe go Antoś . A w rzeczywistosci jeszcze nie wiem jaką płec nosze pod sercem, choc juz 17 tydzien ciązy

Nasz synuś ma być Maciej, ale zastanawiam sie jeszcze nad Przemkiem od dlugiego czasu..

Mój brat ma na imie Maciej i muszę powiedzieć że super z niego facet ;-) Tylko czasami zdarzają się małe pomyłki językowe (np. ostatnio ktoś pisząc do niego smsa napisał Maciku a nie Maćku :-) ale było śmiechu)

Dziś mi sie wysniło ze bedzie chłopak i nazwe go Antoś . A w rzeczywistosci jeszcze nie wiem jaką płec nosze pod sercem, choc juz 17 tydzien ciązy

hehe nieźle:) ale ja jakoś wierze, że zawsze sie śni inaczej niż bedzie w rzeczywistości wiec- będzie DZIEWCZYNKA hehe:)

reklama
U nas jak bedzie chłopiec to będzie kacper a jak dziewczynka to julia, na usg ide za 4 dni i mam nadzieje ze wstępnie sie okaże co sie kryje pomiedzy nóżkami :):):)

Do góry