reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

I już się u nas pozmieniało syn nadal Maksym a mężowi też się Makary podoba. Córka Judyta lub Jowita - podobne ale sami nie wiemy które lepsze. W końcu mąż coś wybrał bo poprzednio to moje typy były.

reklama
u nas przy pierwszym mieliśmy dużo typów na chłopca. Michał, Kuba, Filip, Paweł. Został Michał. A tera na dziewczynkę to Julka, Majka lub Olwika. A jak chłopak to filip póki co;-)

Po początkowych rozważaniach wybraliśmy :)
Dla chłopca - Tymon, dla dziewczynki- Maja.
A czas pokaże czy koncepcja się nie zmieni :D

A my wspólnie i w porozumieniu:-) postanowiliśmy że córka bedzie miała na imię KLARA ale podoba mi się też Elena. Jeśli chodzi o chłopca to nie mam pojęcia. Zresztą bardzo liczymy na córę

U nas od dłuzszego czasu dla dziewczynki - Zuzia
Adla chłopca to w sumie dziadkowie wybrali ( pytając sie kiedy bedzie ten Filipek lub Filipkowa :-D ) a Nam sie podoba i bedzie - Filip :-)

Mój M stwierdził dzis , ze jak bedzie chłopak to nadamy mu imie Gerard, w skrócie Gerciu:no: :szok::eek:nieeeeeeeeeeeeeeee chcccccccccccccceeeeeeeeee:zawstydzona/y:
w ogole mu sie nie podoba:wściekła/y: natomiast moje wymyslone dla dziewczynki Karolina, dla chłopca Wiktor
przeciez to takie ładne:-)

Dzieci u mojego synka w przedszkolu , dzieci maja bardzo oryginalne imniona moze , ktores sie Wam spodoba:
Chlopcy- Rene, Filip, Ari, Kristofer,Jordan, Lukas, Max, Niko, Alex
Dziewczynki -Lea,Selina, Lena, Ameli, Melysa, Alija, Marita, Lisa, Laura

Ja osobiscie wybiore cos bardziej polskiego ale ta Laura i Max tez mi pasuja

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry