reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

O widze , ze chcecie nazwac corcie moim imieniem. Dobry wybor, lubie je bardzo.

Dla dziewczynki podoba mi sie Maja a dla chlopca Oliver ( bo Oliwier to tak z ruskiego.)

Olivier to imie francuskie, Oliver zangielszczone. Nie jest absolutnie imieniem rosyjskim:confused:

reklama
Ja dla dziewczynki zawsze chcialam Emilka, ale ostatnio w rodzinie pojawila sie osoba o tym imieniu i z powstalych okolicznosci trzeba bedzie wybrac inne imie..
A dla chlopca zawsze chcialam Daniel
Ale mezus nie jest za tym imieniem...\
I tak dziewczece marzenia i pewnosc ulecialy...

Będę nieobiektywna, ponieważ Jeremi widnieje na mojej liście ;-).
Bardzo lubię to imię :-). Myślę, że śmiało możecie nadawać :-).

jak dla mnie bardzo ciekawe, niezbyt awangardowe...a jednak trochę inne od pozostałych imion...cieszę się, ze i Tobie się podoba:-D

reklama
U mnie było tak w pierwszej ciązy jak okazało się że dziewczynka to miałam trzy typy OLIWKA ,JULKA LUZ ZUZANNA ,została Oliwka.
W drugiej ciązy jak okazało się że chłopak to od razu wiedziałam że będzie Bartek

Teraz myśle o Zuzi lub Nadi,a dla chłopca to nie wiem może Kacper,Filip lub Hubert

Do góry