reklama
Ja mam nadzieję że po porodzie powiedzą mi która była lewa a która prawa bo już je nazwałam po swojemu i chciałabym żeby tak zostało, a chyba że różnica wwadze będzie to porównam z usg i będzie ok tylko że ostatnio różnicy było 30g, dziś usg może się coś pozmieniało zobaczymy
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
U nas imie już wybrane ...było dużo pomysłów ale w końcu została NIKOLKA ...a moja Oliwka mówi że mama ma w brzuchu Gosie Malinke .....śmiejemy się z tego bo moja mam ma na iimię Gosia
U nas z racji wielkiej niewiadomej płciowej to będzie Franio Ignacy albo Łucja Klara, ja wybierałam imiona dla chłopca a mój ukochany dla dziewczynki. Próbowalismy imiona jakoś z nazwiskiem spasować ale ciężko do zwierzątkowego coś dobrać
dagna
Fanka BB :)
A my się zastanawiamy ostatnio nad "Matyldą". Nie spotkałam jeszcze nikogo o takim imieniu, znacie kogoś?
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Moja kuzynka,którą uwielbiam urodziła w marcu córeczkę i dała na imię Matylda. Jest słodka.A my się zastanawiamy ostatnio nad "Matyldą". Nie spotkałam jeszcze nikogo o takim imieniu, znacie kogoś?
lilu02
ja znam 11 letnią Matyldę....śliczna dziewczynka o bardzo wyrazistej rzucającej się w oczy urodzie....dla mnie zjawiskowo piękna,blondynka o ogromnych oczach....ja jestem na TAK bardzo podoba mi się to imię....dagna jeśli się zdecydujecie to moim zdaniem będzie to świetny wybór...
dagna
Dzięki dziewczyny!
Nie możemy dojść do porozumienia w kwestii imienia, tylko kilka imion podoba nam się wspólnie, ale to takie trochę naciągane. A Matyldę wymyśliłam wczoraj i zaświeciły nam się oczy, czyli może przejdzie. Właśnie czytam, jakie znaczenie ma to imię i opis jest fajny. A jeszcze jak Wy piszecie, że małe Matyldy są słodkie i ta Twoja Lilu śliczna to hmm... może wreszcie jakoś będę mówiła do brzuszka ;-)
Nie możemy dojść do porozumienia w kwestii imienia, tylko kilka imion podoba nam się wspólnie, ale to takie trochę naciągane. A Matyldę wymyśliłam wczoraj i zaświeciły nam się oczy, czyli może przejdzie. Właśnie czytam, jakie znaczenie ma to imię i opis jest fajny. A jeszcze jak Wy piszecie, że małe Matyldy są słodkie i ta Twoja Lilu śliczna to hmm... może wreszcie jakoś będę mówiła do brzuszka ;-)
onionek
happy mama
Matylda fajnie, jak z "Leona Zawodowca" :-)
reklama
Kasiona
A my się zastanawiamy ostatnio nad "Matyldą". Nie spotkałam jeszcze nikogo o takim imieniu, znacie kogoś?
Ja tak sobie wzielam na bierzmowanie bo mi sie podobalo ale wielu nie przypadlo ono do gustu