reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

U mnie od początku dzieewczynka miała byc Nadia i jak narazie skoro ma byc córcia to jest Nadia, więc ja mówię do brzuszka Nadinka i mam nadzieję, że tak zostanie. Za 2 tygodnie jeszcze się upewnimy czy to napewno będzie dziewuszka ;]

reklama
A ja ciagle nie wiem jakiej płci maluszka nosze... wiec na razie inne imionka niz Adrianna lub Adrian mi sie nie podobają, chociaz dla chlopca ma jeszcze wymyslone Antek lub Wiktor.

A ja ciagle nie wiem jakiej płci maluszka nosze... wiec na razie inne imionka niz Adrianna lub Adrian mi sie nie podobają, chociaz dla chlopca ma jeszcze wymyslone Antek lub Wiktor.

Wiktor :-) świetne imię :-) mój pierworodny będzie się tak nazywał chociaż to imię jest bardzo porularne (szczególnie w rodzaju żeńskim-Wiktoria)

Wiktor to takie meskie imię, bardzo ładne naprwde, musze raczej jakos mezusia na nie namowic...oczywiscie jesli bedzie synek ha ha...

reklama
ja od początku miałam przeczucie,ze będzie chłopiec niby gin potwierdził,ale wiadomo różnie bywa i dostanie imię po tatusiu raczej,bo nie mozemy się zgodzić,a Juniorek Rafałek się zgadzamy :-)

Do góry