reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
A ja dziewczęta jestem załamana 8 czerwca cc bo pośladkowe ułożenie. Całą ciążę miała być Tosia, a tu jednak Tosia ma fiutka. :-D
Więc bardzo chcę mieć Filipa albo Antka, a mój K się nie chce zgodzić:wściekła/y:
i chce Piotrka, albo Kubę Juniora. :szok:

Oli, spójrz na dobre strony tego cc. Znasz datę, nic Cię nie zaskoczy :happy2: A to dużo! :happy2:
I dopiero teraz to doceniam, jak już coraz bliżej, ale sama nie wiem kiedy :dry:
A ból? Tu boli i tu boli. Podejrzewam, że porównywalnie. A najważniejsze jest to, żeby Dzidziuś był zdrowy i żeby poszło wszystko gładko :happy2:

Cypisia masz rację powoli oswajam się z myślą o cc. Skupiam się teraz na imionach mam 2 tyg. na przeforsowanie Filipa albo Antka :-), ale totalny brak pomysłu jak to zrobić :rolleyes2:
Narazie ja mówię do brzucha Fifi, a K. Piotruś. Nie wiem czy to dziecko będzie normalne z takimi rodzicami :-D:-D

Załączniki

• Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
kabaretka Filip cudownie, oh wszystkobym dała, ale K. jest nadal nieugięty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jescze mam tylko 9 dni do przekonania go:-:)-( :-:)-(

reklama
Ojciec mojego synka tez nie chce Filip, ale u mnie to na szczescie ja podejmuje dezycje.:cool2:
My nie jesteśmy małżeństwem, mieliśmy zaplanowany ślub na 20 czerwca :-D sala zarezerwowana, kościół, goście wstępnie poinformowani :-D, a tu się okazało że w tym czasie to ja może porodówkę będę zaliczać:-D dlatego wszystko narazie odwołaliśmy.
więc teoretcznie jako "samotna matka" mogę sama jechać zarejestrować :cool:,
ale nie chcę tak chamsko postępować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Muszę jakoś tak wymanipulować że niby to decyzja K. :crazy:

Do góry