madziumba
czerwcowa mama 2009
Ja juz kompletnie nie wiem jak nazwac mojego malucha. Na poczatku mial byc Filip, potem Julian, a teraz to juz nie wiem, eh.
Zawsze możesz przeprowadzić sondę na forum ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz kompletnie nie wiem jak nazwac mojego malucha. Na poczatku mial byc Filip, potem Julian, a teraz to juz nie wiem, eh.
no nie chcielismy wiedziec zrobilismy sobie niespodzianke :-):-):-):-):-):-)A co minutko niechcieliście wiedzieć kto tam w brzusiu siedzi ? czy niemiałaś usg?
no nie chcielismy wiedziec zrobilismy sobie niespodzianke :-):-):-):-):-):-)
my mimo, ze wiemy, ze bedzie córcia druga nadal nie wybralismy imienia dla niej, pewnie bedzie tak jak z wiki....zdecydowałam o imieniu jak zobaczyłam, że to najgłosniejsze dziecko na całej porodówce ....ło matko ale sie darła, miękknie imie do niej za nic nie pasowało....a myslałam wtedy o natalii
Jezeli bedzie dziewczynka to Majeczka a jezeli chlopiec to nie wiem Kacper, Kubuś albo Igorek ????? Nie mozemy sie zdecydowac a juz tak malo czasu. Moj A sie smieje ze bedzie Maja w maju tak by bylo chyba latwiej bo z chlopcem tzn. z imieniem dla chlopca jeszcze mamy problem hhihihiMinutko a tak z ciekawości imiona już macie wymyślone? Tak na każdą ewentualność? Bo my tak i za parę tygodni okaże się, czy wyskoczy ze mnie Benio, czy raczej Łusia