reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

Kalino, w końcu prima aprilis za pasem :-):-);-) zobaczymy komu dzidziusie numer wywiną :-) oby tak było jak jest chociaż znam numer że lekarz się pomylił. moja koleżanka urodziła w maju 2008, poszła w 21 tc na usg, no to piękną dziewczynkę miała mieć ważyła prawie kilo itd... no i nadszedł 33 tc poszła na usg a tu Julii ogonek dorósł :-) i tak z Julii zrobił się Adaś :-) cudowne urośnięcie :-) do tej proy się śmieję z niej :-) u mnie niespodzianke nie było i daj boże żeby nie było dalej...

reklama
Ja zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G :blink:

Ja zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G :blink:

Ja bym dodała do Vivien -ne, co by bardziej po francusku wyglądało;-). A może Vivienne Livia - skoro Livia Ci się tak podoba:confused: Przynajmniej się nie "zmarnuje";-)

Carmi mi się bardzo Vivien podoba :tak:. I pasuje do Małej dziewczynki i dorosłej kobiety:-)

A ja z kolei jestem za Dalią, ponieważ najładniej z tych 3 imion brzmi w wydaniu polskim ;-) Zresztą my mamy polską Idalię, w skrócie Idę, więc Dalia jest bardziej... "swojska" :-D

reklama
widze, ze panna V prowadzi :-) I pomyslec, ze to propozycja mojej mamy, ktora nawet do Livii sie przekonac nie moze :-D
Ja juz kiedys nad tym imieniem myslalam, ale jakos tak zapomnialam o nim do wczoraj.
Do Vivien jako drugie imie pasowaloby tez slicznie Liv, Livia juz jakos tak mniej.
acha, imie Vivien nosila m. in. odtworczyni roli Scarlett o'Hara :-)

Do góry