reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dokładnie... a zobaczycie ż enie będziecie żałować...Dziękuje Wam! Dam te imię Vanessa najwyżej teściowo będzie zła... Trudno... Tak jak mówiliście mi i mężowi ma się te imię podobać... A ona to na drugi plan...
ja sobie nie wyobrażam np że mnie i D podoba się Victoria a teraz moja teściowa miałaby mi powiedzieć żebym np dała NP Adela (nie sugerując tu żadnych imion ani upodobań) bo jej się podoba... i jak miałabym wołać na córcię z myślą że to dla teściowej to chyba bym się załamała...
ja będę na dziecko wołać tak jak mi się podoba.... i jak wg mnie jest ładnie...
a ona niech se gada jak chce i tak będzie najukochańsza wnusia
madziek
listopadówka 2009 :)
Ale oryginalne imię Vanessa, podoba mi się bardzo Takie nowoczesne
Mirelka5 nie przejmuj się teściową, moja też próbuje nas namówić na Piotra zamiast Patryka, ale ze mną nie wygra, bo już postanowiłam Patryk! To moje dziecko i mój wybór jeśli chodzi o imię, bo mój mąż wybrał dla córki, której teraz nie będziemy mieli i jej bardzo jego wybór się podobał, a na mój marudziła i szukała według jej gustu ładniejszych imion i wymyśliła, że wnuczek powinien być Piotr, bo mój mąż jest Paweł.
Mirelka5 nie przejmuj się teściową, moja też próbuje nas namówić na Piotra zamiast Patryka, ale ze mną nie wygra, bo już postanowiłam Patryk! To moje dziecko i mój wybór jeśli chodzi o imię, bo mój mąż wybrał dla córki, której teraz nie będziemy mieli i jej bardzo jego wybór się podobał, a na mój marudziła i szukała według jej gustu ładniejszych imion i wymyśliła, że wnuczek powinien być Piotr, bo mój mąż jest Paweł.
R
rouż
Gość
No i bedzie DANIELImię dla mojego drugiego syneczka chyba już przesądzone skoro:
moje typy to: Iwo, Kastor, Daniel
męża typy to: Krzysztof, Daniel
synka typy to : Bartosz, Daniel
Ladnie:-)
laparada
Fanka BB :)
Daniel mi się bardzo podoba... i dobrze mi się kojarzy
kaśka k
wczoraj późno w nocy w końcu coś wstępnie ustaliliśmy:-)
dziewczynka: Natasza
chłopczyk: Kacper
dziewczynka: Natasza
chłopczyk: Kacper
kaśka k
no i mam nadzieję że 13 sierpnia na wizycie lekarz potwierdzi mi płeć
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Sliczne te wszystkie imiona :-):-):-) mojej tesciowej tez nie bardzo podobal sie Olivier i wogole moje typy, ale mam to gleboko w tylku. wazne ze mi sie podoba, a tesciowa wnuka jak bedzie widziala raz na pol roku to bedzie dobrze :-)
reklama
malina1979
;)
Jak się teściową widzi raz na pół roku, to można ją nawet polubić hihi:-)Sliczne te wszystkie imiona :-):-):-) mojej tesciowej tez nie bardzo podobal sie Olivier i wogole moje typy, ale mam to gleboko w tylku. wazne ze mi sie podoba, a tesciowa wnuka jak bedzie widziala raz na pol roku to bedzie dobrze :-)
Podziel się: