reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

Dziękuje Wam! Dam te imię Vanessa najwyżej teściowo będzie zła... Trudno... Tak jak mówiliście mi i mężowi ma się te imię podobać... A ona to na drugi plan... :)

reklama
Dziękuje Wam! Dam te imię Vanessa najwyżej teściowo będzie zła... Trudno... Tak jak mówiliście mi i mężowi ma się te imię podobać... A ona to na drugi plan... :)
dokładnie...:tak: a zobaczycie ż enie będziecie żałować...
ja sobie nie wyobrażam np że mnie i D :tak:podoba się Victoria a teraz moja teściowa miałaby mi powiedzieć żebym np dała NP Adela (nie sugerując tu żadnych imion ani upodobań) bo jej się podoba... i jak miałabym wołać na córcię z myślą że to dla teściowej to chyba bym się załamała...
ja będę na dziecko wołać tak jak mi się podoba.... i jak wg mnie jest ładnie...
a ona niech se gada jak chce:-p i tak będzie najukochańsza wnusia :-D

Ale oryginalne imię Vanessa, podoba mi się bardzo:tak: Takie nowoczesne:tak:
Mirelka5 nie przejmuj się teściową, moja też próbuje nas namówić na Piotra zamiast Patryka, ale ze mną nie wygra, bo już postanowiłam Patryk! To moje dziecko i mój wybór jeśli chodzi o imię, bo mój mąż wybrał dla córki, której teraz nie będziemy mieli i jej bardzo jego wybór się podobał, a na mój marudziła i szukała według jej gustu ładniejszych imion i wymyśliła, że wnuczek powinien być Piotr, bo mój mąż jest Paweł.

Imię dla mojego drugiego syneczka chyba już przesądzone skoro:
moje typy to: Iwo, Kastor, Daniel
męża typy to: Krzysztof, Daniel
synka typy to : Bartosz, Daniel

Sliczne te wszystkie imiona :-):-):-) mojej tesciowej tez nie bardzo podobal sie Olivier i wogole moje typy, ale mam to gleboko w tylku. wazne ze mi sie podoba, a tesciowa wnuka jak bedzie widziala raz na pol roku to bedzie dobrze :-)

reklama
Do góry