reklama
a co sadzicie o imionach Kacper, Dominik, Damian ??mam duzy problem z wyborem:-(
kacperek i dominik mi sie podobaja))damiana mam chrzesniaka i mi sie zle kojarzy,poniewaz jest strasznie zaborczym dzieckiem i niezbyt lubianym ani na podworku ani w rodzinie...niewiem czemu ale nie da sie lubic...nieznam wiecej damianow...takze nie mozna sie sugerowac jaki kto jest ale ja juz bym dla swojego dziecka takiego imienia nie dala
kacperek i dominik mi sie podobaja))damiana mam chrzesniaka i mi sie zle kojarzy,poniewaz jest strasznie zaborczym dzieckiem i niezbyt lubianym ani na podworku ani w rodzinie...niewiem czemu ale nie da sie lubic...nieznam wiecej damianow...takze nie mozna sie sugerowac jaki kto jest ale ja juz bym dla swojego dziecka takiego imienia nie dala
no wlasnie wiem ze jakies zle skojarzenia z jakims imieniem sa odrzucane np u mnie Emil jest przez rodzine odrzucony bo ktos znal jakiegos emila i to byl wg niego glupek...a mi sie to imie bardzo podoba ale jest lipa wiec musze szukac dalej!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
więc chyba zostanie Viki... bo D Nadine nie podchodzi takk do końca...Wybierz to ktore najbardziej Ci sie podoba
Ja mam Klaudia i gdzie sie nie popatrze to same Klaudie. Wiec jezeli chodzi o popularnosc imienia to nigdy nie wiesz
Jak weszlam na forum i poraz pierwszy napisalam Nadine myslalam ze bedzie to unikalne imie i nikt nie ma takiego na mysli a tu popatrz ile juz nas jest heh wiec na Twoim miejscu wybralabym to co Ci sie najbardziej podoba :-)
a mi się oba imiona podobają.... a to że muszę się też z jego zdaniem liczyć .... too więc tak będzie V
mnie się podoba Kacper i Dominik....a co sadzicie o imionach Kacper, Dominik, Damian ??mam duzy problem z wyborem:-(
rzadko spotykane a bardzo ładne...
Damian to wg mnie tak twardo brzmi....
Madzia_pl
Fanka BB :)
a co sadzicie o imionach Kacper, Dominik, Damian ??mam duzy problem z wyborem:-(
Jakby naszej córce coś urosło do porodu między nogami to byłby Kacper. Bardzo mi się podoba to imię. Co do Damiana - mam młodszego brata i również ja wybierałam mu imię (16 lat temu) i z tego co wiem jest bardzo lubiany i otwarty.
A Dominik to dla mnie takie cukierkowe imię
Ale to Ty dezydujesz.
Sprawdź znaczenie tych imion, może to Ci pomoże w wyborzea co sadzicie o imionach Kacper, Dominik, Damian ??mam duzy problem z wyborem:-(
Imiona - znaczenie imion dla dzieci. Imieniny, znaki zodiaku.
R
rouż
Gość
Gosiu, to imie juz macie wybranedziewczyny moj m napisal mi sms ze Kacper moze byc hehe:-)
Bedzie Kacperek
reklama
Podziel się: