reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
może i tak ale moja kumpela dała synkowiu Kacper(teraz ma roczek)
a tu w IE pytają co to wogóle znaczy i rozkładają ręce:-D
dopiero jak wytłumaczyła że jest taka bajka i taki duszek ma tak na imię to zaczaili....:sorry2::cool2:i dopiero wiedzieli że to nie jest jakaś nazwa tylko imię.....:-Dhahaha
oni są tu lekko zacofani;-)

U nas jak wiadomo będzie Lenka.I nawet się prawie każdemu podoba. Ale jak zakomunikowałam że II imię bedzie Kleopatra to już oczy wybałuszone na mnie z pogardą:-(i gadanie że takiego imienia nie można dać, bo w USC nie wpiszą.No to od czego mamy neta:-Dposzukałam i się okazało że mozna ale musi być pisane przez "K". Jednak nadal jestem krytykowana i tylko słyszę, że ksiądz z ambony spadnie jak usłyszy, a to niech spadnie co mnie to obchodzi:angry:

U nas jak wiadomo będzie Lenka.I nawet się prawie każdemu podoba. Ale jak zakomunikowałam że II imię bedzie Kleopatra to już oczy wybałuszone na mnie z pogardą:-(i gadanie że takiego imienia nie można dać, bo w USC nie wpiszą.No to od czego mamy neta:-Dposzukałam i się okazało że mozna ale musi być pisane przez "K". Jednak nadal jestem krytykowana i tylko słyszę, że ksiądz z ambony spadnie jak usłyszy, a to niech spadnie co mnie to obchodzi:angry:

Kleopatra:-)...to stad Twoj nick?

szczerze to mi tez to imię nie bardzo ;podchodzi... ale jeśli Tobie się podoba to dlaczego nie??
przynajmniej będzie oryginalne....
wiesz sama jestem za zagrnicznym imieniem ale np szkoda że nie reagują tak jak ktoś powie że da na imię np Sasha czy inaczej.... tylko na Twoje...
jakbyś chciała dać Kunegunda to ok:-D mogliby jakoś patrzeć :-p

oj podoba mi się bardzo, bardzo:-) jeszcze muszę stoczyć batalie z mężem bo on niestety jest przeciwny :-D i wykorzystuje to że to on pojdzie zgłosić Niunię do USC i sam wpiszę tylko Lena.:-D

jak wam się podoba imie Anastazja?? Mój M przed chwilą dzwonił żeby się zapytać czy mi się podoba a ja nie jestem przekonana bo jak zdrabniać takie imie??

reklama
Do góry