reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

a mi sie kacperek kojarzy z tym dobrym duszkiem z bajki...taki slodziutki mily chlopczyk:tak::tak:a dominik to taki slodki misio:-Ddamianek tez ladne imie..no ale coz..mam zle skojarzenia i gdyby to bylo moje dzieciatko o tym imieniu to w glowie bym miala ze bedzie nieznosny i rozpieszczony:angry::angry:az uszy bym natarla..hihihi
no ale to rzecz gustu..kazda z nas ma troszke inny...i kazdej z nas podoba sie co innego...dla jednej damianek jest ladnym imieniem..a dla drugiej kacperek...

reklama
a mi sie kacperek kojarzy z tym dobrym duszkiem z bajki...taki slodziutki mily chlopczyk:tak::tak:a dominik to taki slodki misio:-Ddamianek tez ladne imie..no ale coz..mam zle skojarzenia i gdyby to bylo moje dzieciatko o tym imieniu to w glowie bym miala ze bedzie nieznosny i rozpieszczony:angry::angry:az uszy bym natarla..hihihi
no ale to rzecz gustu..kazda z nas ma troszke inny...i kazdej z nas podoba sie co innego...dla jednej damianek jest ladnym imieniem..a dla drugiej kacperek...

Zdecydowanie Kacper :) Mam kuzyna Kacpra i jest bardzo uzdolniony ambitny i kreatywny :)
Mnie sie Dominik i Damian tak srednio podobaja, ale drugi typ bylby Dominik. :tak:

na dzien dzisiejszy zostaje Kacperek:-)ale czy dotrwa do konca zobaczymy:-)
Anja moj m mial dokladnie takie samo skojarzenie jak TY kacperek przyjazny duszek wiec raczej cos pozytywnego bo duszek byl dobry:-)

Klaudia super ze Kacper Ci sie podoba:-)

na dzien dzisiejszy zostaje Kacperek:-)ale czy dotrwa do konca zobaczymy:-)
Anja moj m mial dokladnie takie samo skojarzenie jak TY kacperek przyjazny duszek wiec raczej cos pozytywnego bo duszek byl dobry:-)

Klaudia super ze Kacper Ci sie podoba:-)

Dobry wybor Gosiu :) hehe mi sie strasznie podoba jak Angole wypowiadaja jego imie pierwszy raz. Bardzo sie im podoba bo tutaj nikt nie ma takiego imienia :-) i zawsze kojarza z duszkiem :) :tak:

Kacperek to sliczne imie i bardzo dobrze mi sie kojarzy.Mojej siostry przyjaciolka ma synka o tym imieniu i nie dosyc ze jest chlopak sliczny to jeszcze bardzo przyjazny:-)

a my wkoncu doszlismy z m do porozumienia i tak :
jak bedzie dziewczynka to bedzie Lia(czytac Lija)Gabriela(po mamie meza)
a chlopak ma byc Kay,Gabriel
mam nadzieje ze imiona sie przyjma w Polsce i rodzinie:confused:

reklama
Do góry