reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

hihihi...no to faktycznie zesmy sie dobraly:-Dto teraz i ja cie zaskocze..niedosc ze te same imionka mamy..wozki...to do tego ja tez jestem fryzjerka z zawodu:-D:tak:tylko ze meska..bo w moich czasach bylo do wyboru meski albo damski:tak:hehe..tylko nie pisalam tego na forum bo niepracuje w swoim zawodzie..tylko sasiadow strzyge czasami i sasiadki:-)chyba mamy dosc podobne gusty:-Dciekawa jestem czy nam sie uda z tymi malenstwami...az jestem ciekawa kogo masz tam w brzusiu teraz..moze jak i ty masz dziewczynke to i moze ja bede miec tez;-)
ps.jakby tak faktycznie bylo i urodzimy dziewczynki..to zastanowie sie nad tym by cie tam w angli nie odwiedzic ..hehe..ze szczescia...mam brata w angli:tak:

Hehehe Anja no to by juz nie bylby zbieg okolicznosci. Normalnie uwierzylabym ze mam swojego sobowtora co do gusta itp. :-):-) A czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka i tak odwiedzaj hehe :-D:-D:-D podetne Ci wloski a Ty mi hehehe Jeszcze tylko jutro i pojutrze i jade na to USG zobaczymy co sie tam ukrywa wkoncu :-)

reklama
no a ja z nadine przechodze na chlopiece imie:tak:olivier chyba...bedzie..ale jeszcze tak do konca niewiem..wkoncu musze sie zastanowic i wybrac cos z moim M..no i jeszcze ta wielka niewiadoma co bedzie...:dry:moj M chcial dla dziewczynki olivia...ale jest juz w rodzinie..takze moge przystac mu na oliviera...jesli to chlopiec..podoba mi sie marcel..ale moj Mma przyjaciela o tym imieniu..no i juz jestem glupia i niewiem...ah..juz mam dosc tego wybierania..jak mi sie podoba to mojemu M nie..jak jemu cos pasuje to mi nie..i tak wkolo macieju...hihihi...to moze ten maciej??hihi;-)
ja też miałam Nadine ale D stwierdził że ten drugi typ ładniejszy czyli Victoria
ale teraz dowiedziąłam się że sąsiadka moja ma córkę Wiktorię i córka znajomego to też Wiktoria..... no i sama nie wiem czy nie szukać innego imienia.....:sorry2:
Dla chłopca też miał być Marcel ale D pokręcił nosem że mu się źle kojarzy.....:sorry2:
więc sama nie wiem co mam wybrać.....

reklama
ja też miałam Nadine ale D stwierdził że ten drugi typ ładniejszy czyli Victoria
ale teraz dowiedziąłam się że sąsiadka moja ma córkę Wiktorię i córka znajomego to też Wiktoria..... no i sama nie wiem czy nie szukać innego imienia.....:sorry2:
Dla chłopca też miał być Marcel ale D pokręcił nosem że mu się źle kojarzy.....:sorry2:
więc sama nie wiem co mam wybrać.....

Wybierz to ktore najbardziej Ci sie podoba :)
Ja mam Klaudia i gdzie sie nie popatrze to same Klaudie. Wiec jezeli chodzi o popularnosc imienia to nigdy nie wiesz :)
Jak weszlam na forum i poraz pierwszy napisalam Nadine myslalam ze bedzie to unikalne imie i nikt nie ma takiego na mysli a tu popatrz ile juz nas jest heh :) wiec na Twoim miejscu wybralabym to co Ci sie najbardziej podoba :-)

Do góry