reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona marcowych dzieci 2017

reklama
Hehe mecz go zebyscie razem decydowali bo pozniej bd ze mama wybrala[emoji12]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Hehe mecz go zebyscie razem decydowali bo pozniej bd ze mama wybrala[emoji12]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

On wybrał dwa i nie chce słyszeć o innym, obydwa mu sie podobają a ja juz nie wiem sama .. z opisu Julian ma fajniejszy charakter a Leon to taki marzyciel troszkę. Przeglądałam te imiona juz 100 razy i nie moge nic innego wymyślić [emoji854]mi sie podoba jeszcze Franio ale R nie chce ehhh ciężki ten mój chłop. By powiedział koniec ma byc tak to bym zaakceptowała i tyle [emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ciagle cos innego. Córka chce małego Aleksandra bo ogłada namiętnie świnkę pepe ;) m ciagle cos wymyśla innego najpierw Filip teraz Czarek mi Czaruś sie podoba ale wrócił maz dzis w pracy i stwierdził ze jednak nie. Klapa totalna ;)

reklama
Do góry