reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

wiadomo, czasem co dla jednego jest normalnym imieniem, dla drugiego będzie tragedią...
znajoma mojej mamy ma na imię Ligia, bo jej ojciec był wielkim fanem Quo Vadis. ona zawsze miała problemy, bo wszyscy przekręcali na Lidia.

reklama
My mieliśmy już wybrane imię dla chłopca, ale teraz się okazało że jest dziewczynka (wbrew temu co pokazało USG z 15 tygodnia ciąży) i mamy problem z imieniem ;-) ale raczej jakieś imię tradycyjne :-)

No to już mamy na bb dwie maje :)

U nas tez miała być Maja juz nawet zdjęcia z tym imieniem były ale zaczęłam zbyt często zauważać to imię i niestety zrezygnowalismy... obawiałam się ze będzie zbyt popularne i jednak jest, bo jest piękne :) a wtedy jeszcze na forum nie było mowy o imionach :)

Andżelika to spolszczona forma Angeliki ale dziekuje że wam sie nie podob mi tez nie ;)

Dzis zrobilam przeglad imion
Patryk
Filip
Igor
Gabriel
:)
To moje nowe typu ;-) a i tak zostanie Patryk he he ;)

reklama
Do góry