reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Asiulka, z tym święte nie święte to mi kiedyś ksiądz powiedział, że do końca sami nie wiemy. Bo niby nikt z takim imieniem nie wyniesiony na ołtarze, ale czy w niebie Bóg nie uświęcił - tego nie wiadomo.
masz rację !!
Wojtuś nie ma drugiego imienia i nie chcemy wyróżniać drugiego dziecka dwoma imionami, musimy znaleźć takie co by było jedno...
a co sądzicie o Tomku ??- (mój brat się zawsze śmiał Tomek- ułomek) :-(
leir
Aktywna w BB
Tomki to są fajne chłopaki przynajmniej wśród moich znajomych zaradni, i życiowo mają szczęście gdzie się nie obrucą tam mają prace i duże pieniążki.
Mój typ i mojego męża niezmiennie pozostaje Wojtuś wśród moich znajomych i rodziny niepopularne
Mój typ i mojego męża niezmiennie pozostaje Wojtuś wśród moich znajomych i rodziny niepopularne
Palindromea
Fanka BB :)
Tomek - fajnie. Choć u mnie w domu zawsze się kojarzyło z Tomaszkiem z "Nocy i dni" Ale z tych co znam, to fajne chłopaki
My chcemy dać drugie imię (sami mamy po dwa) i ciągle nie możemy się zdecydować jakie. Do ostatecznego pojedynku pozostały: Amadeusz (najbardziej prawdopodobne, choć już sama nie jestem przekonana), Kacper, Leon (jakoś mnie kręci), Wiktor, Racimir (niby miało być dla śmiechu, ale nawet mi się zaczęło podobać).
My chcemy dać drugie imię (sami mamy po dwa) i ciągle nie możemy się zdecydować jakie. Do ostatecznego pojedynku pozostały: Amadeusz (najbardziej prawdopodobne, choć już sama nie jestem przekonana), Kacper, Leon (jakoś mnie kręci), Wiktor, Racimir (niby miało być dla śmiechu, ale nawet mi się zaczęło podobać).
Ostatnia edycja:
paulinka109
Fanka BB :)
Tomasz piękne imię!! Też rozważaliśmy takie gdyby był synek... No ale mamy córeczkę i imię niezmienne - Lenka :-)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
u nas chyba jednak Antoś zostanie. I tak mi żadne imie nie podchodzi jakoś specjalnie a Antek to była jednak pierwsza myśl i niech tak zostanie. Chyba że młodziak urodzi się całkiem nie-antkowy i patrząc na niego inne imie dopasuje :-)
Moj byly maz to Tomek:-) Tomasze to raczej fajne chlkopaki:-) Znam sporo i musze przyznac, ze kazdy normalny, fajny facet.
Kari mi tez sie Antek podoba. Fajnie Adas i Antos:-)
U mnie chce zeby byl Nataniel a na drugie Ksawery. Na razie jest wielki sprzeciw rodziny meza. Jemu sie nawet podoba ale co zrobic jak jest pod silnym wplywem mamy... Jak juz bedzie naprawde wojna o imie to zostanie Mikolaj jak na poczatku mialo byc.
Kari mi tez sie Antek podoba. Fajnie Adas i Antos:-)
U mnie chce zeby byl Nataniel a na drugie Ksawery. Na razie jest wielki sprzeciw rodziny meza. Jemu sie nawet podoba ale co zrobic jak jest pod silnym wplywem mamy... Jak juz bedzie naprawde wojna o imie to zostanie Mikolaj jak na poczatku mialo byc.
reklama