reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

:-D:-D:-D - Dmuchawiec mega skojarzenie :-D

Mnie też Adam bardzo się podoba - Tata mój ma tak na imię

U mnie to jakoś tak wyszło... Siedziałam sobie i gadałam przez brzuch z Malutką i w pewnym momencie mówię: A może chcesz być Gabryśka? - tak żartem. Od tej chwili zaczęła niesamowicie się kręcić, kopać - stwierdziłam, że to znak :-D

U Nas właśnie dlatego będzie Tymoteusz bo nie możemy się pozbyć skojarzeń z tym Timonem z bajki :laugh2:

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wierzę... Papież zgapił imię od mojego Franusia... :p:p:p teraz będzie, że nazwaliśmy syna od papieża:p:p:p

zazdroszczę wam wyborów imion, my kurcze nie umiemy dojść jak nazwiemy drugiego synka.. narazie nazywany jest "bąbelkiem"

nie mam zielonego pojęcia jakie imie mu dać... przy wojtusiu cały czas był piotrek w ost chwili była zmiana,a teraz nic.. żadnego pomysłu ;/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wierzę... Papież zgapił imię od mojego Franusia... :p:p:p teraz będzie, że nazwaliśmy syna od papieża:p:p:p

heh Smile tak może być coś mi się wydaje że teraz będzie bum na Franciszki ;-)

dziewczyny kochane szukam drugiego imienia dla Darii bo tak jakoś skromnie to jedno króciutkie :sorry: chciałbym żeby ładnie się skomponowało z Daria i mam czarną dziurę w mózgu macie jakieś pomysły ???? plissssss

Ostatnia edycja:
Teri a może Dominika??? Mi sie bardzo podoba. Możesz ją nazywać DIDI:-)

agacia mi się bardzo podoba Dominika i tak nawet nazwałabym córeczkę tylko że tak ma na imię moja siostra cioteczna :sorry: a to imię najbardziej mi się komponuje Daria Dominika hmmm może się jednak skusze myślę że Dominice będzie miło jak moja córcia dostanie imię po cioci w sumie ona pierwsza rzuciła hasło Daria i od tamtej pory to imię przypadło mi go gustu i zaczełam poważnie nad nim myśleć a z tą siostrą cioteczną jestem najbliżej z całej rodziny jest dla mnie jak siostra rodzona to matka chrzestna mojego synka więc chyba będzie jej miło jak myślicie ? dodam że jest od mnie 3 lata młodsza i przez te 3 lata wychowywałysmy się w jednym domu i ja zawsze jej zazdrościłam i to ja chciałam mieć na imię Dominika :-D

Teri- myślę, że spokojnie można dać drugie imię po kimś bliskim, bo i tak wszyscy będą posługiwać się pierwszym, a siostra cioteczna na pewno będzie się czuła zaszczycona :-)

teri- mi się też podoba Daria Dominika a jeśli tak ma na imię bliska Ci osdoba to tym bardziej, zresztą to imie jest tylko na papierze, ma się ładnie prezentować i pasować

Ja pierwszej córce chciałam dać Ewa Magdalena, mąz Ewa Sylwia powiedziałam żeby on decydował, i zostało Sylwia a tak sie złożyło że chrzestna ma na imię Sylwia (na drugie Ewa) więc fajnie się złozyło

Teraz ja chciałam Nina Alicja albo Martyna (podoba mi się a mąż Marcin- czyli męski odpowiednik Martyny to by pasowało) ale on powiedział ze Martyna nie tylko Marta mu sie podoba, a ze chrzestną będzie moja siostra Marta więc pewnie tak zostanie

Nie planowaliśmy tego ale może fajnie wyszło:-D

reklama
Do góry