reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

pewnie że Alicja to piękne imię ;-):-D
ja się chyba na nic nie zdecyduję do porodu. Kazdy jeden pomysł który w danej chwili wydaje się ok za jakiś czas odpada, bo znów jakoś mi nie pasuje. Ostatecznie mam jeszcze czas :-) gorzej jak spojrzę na małego i nadal nie będę miała koncepcji :-D

reklama
Mi tez podoba sie Alicja:-)
Ja dziewczynke nazwalabym Liwia albo Sara. Dla chlopca po wielu przymiarkach, zmianach, poradach nadal nie mamy na 100% ale na 90% zostanie poczatkowy pomysl, czyli Mikolaj:-)

Gabrysia:-) ladnie
U mnie z Mikolaja zrobil sie Jeremiasz ale czy tak zostanie to tez nie wiem.
Wczoraj spac nie moglam tyle imion przewijalo mi sie przez glowa ale zadne nie jest tym jedynym. Corki maja takie imiona ze nie zaluje, nie ma takiego innego, ktorego mi bylo zal nie dalam. Z synem jest taki problem, ze szkoda mi innych imion. Jak daje Mikolaj to mysle a moze Filip a moze Jeremiasz a moze tak czy siak. Jak daje inaczej to znowu to samo, zal mi ze jednak nie Mikolaj i tak to jest.

Wenusjanka- Gabriela też mi się bardzo podoba :-)

My wczoraj też mieliśmy ożywioną dyskusję na temat imion, aż mi się płakać chciało, że chyba nigdy nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia :-( A nasz syn zostanie bezimienny...

Powiedzcie, co myślicie o tych imionach? Które byście obstawiały?

Adam
Filip
Michał
Mikołaj
Paweł
Tymon

(podaję w kolejności alfabetycznej)

Adam, Michał i Paweł to były moje typy jeśli mielibyśmy chłopca. Wg mnie są super.

My za to wybieramy drugie imiona i jesteśmy już chyba na finiszu. Będzie Ewa Lilianna i Alicja Monika. Jak myślicie?

reklama
Do góry