reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mnie najbardziej podoba się Adam Napisałabym, ze jeszcze bardziej Tymek, ale w wersji Tymoteusz. Tymon kojarzy mi sie z Timonem- surykatką z bajki "Król Lew"
- Dmuchawiec mega skojarzenie
Mnie też Adam bardzo się podoba - Tata mój ma tak na imię
U mnie to jakoś tak wyszło... Siedziałam sobie i gadałam przez brzuch z Malutką i w pewnym momencie mówię: A może chcesz być Gabryśka? - tak żartem. Od tej chwili zaczęła niesamowicie się kręcić, kopać - stwierdziłam, że to znak
Mnie też Adam bardzo się podoba - Tata mój ma tak na imię
U mnie to jakoś tak wyszło... Siedziałam sobie i gadałam przez brzuch z Malutką i w pewnym momencie mówię: A może chcesz być Gabryśka? - tak żartem. Od tej chwili zaczęła niesamowicie się kręcić, kopać - stwierdziłam, że to znak
Paulunia8713
Fanka BB :)
U nas jest jeszcze mała wojna między mną a Julią Ona nadal upiera się przy Antosiu a ja chce Maciej. Ciężko będzie
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Gabrysia to sliczne imię
Mama2013 jak dla mnie to Mikolaj typ pierwszy a drugi Tymom, co do formy to obojetnie czy Tymon czy Tymoteusz:-) Z tych imion jeszcze kiedys chcialam Filipa ale to imie chyba dla bardzo zywiolowych chlopcow:-)
Marcysiowa mi bardziej podoba sie opcja lilianna ewa i alicja monika:-) ale to tylko moje zdanie:-)
U mnie na razie zastanawiamy sie miedzy mikolajem a jeremieszem.
Marcysiowa mi bardziej podoba sie opcja lilianna ewa i alicja monika:-) ale to tylko moje zdanie:-)
U mnie na razie zastanawiamy sie miedzy mikolajem a jeremieszem.
reklama