reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

reklama
Dziękuje Ewciu:-) Tez tak sądzę, ale opinie większości znajomych i ich wizje, ze się z dziecka będą w szkole naśmiewać mnie jakoś dezorientują. W dodatku mojemu mężowi to imię od poczatku podobało się średnio. Godzi się na nie bo mnie się podoba i taka jestem jakby sama w jego wyborze. Sama już nie wiem. Chyba przejrzę kalendarz, ale nei sądzę, żeby coś mi się spodobało bardziej:-D
Ja jestem z tych, co raczej stawiają na swoim, ale refleksja mnie czasami nachodzi...

Dmuchawiec Helenka ładne imię ale starodawne. Może być tak, że dzieci będą wytykały. Kiedyś chyba Teri pisała, że jej imię było nietypowe. A jakie inne Ci się podoba?

reklama
Dmuchawiec - Twoje córy mają tradycyjne imiona, dlaczego Helenka miała by takiego nie mieć?
Kiedy powracały Franki, Tadki, Antosie - też były nietypowe. A teraz jaką furrorę robią... Skoro Tobie się podoba i mąż też nie jest przeciwny - to ja bym została przy podjętej decyzji. Helenka jest śliczna...

Do góry