reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

u mnie też każda wizyta z USG i to wszystko z NFZtu... nie wyobrażam sobie inaczej!

Korba mam nadzieję, że tego 13.03 wszystko się wyjaśni... chociaż 100% pewności każda z nas będzie miała dopiero po porodzie:)

Czarna zdecydowanie Ksawery...

reklama
Teri, Nie dziwie CI się, ja czasami po szybkim USG czuję niedosyt a co dopiero bez tego ...

Smile, Ja tez mam nadzieję, że w końcu czegoś konkretniejszego się dowiem ;-)

Mi za to podwozia nie bada tylko za pierwszym razem, i raz jak powiedziałam , że mi brzuszek twardnieje a tak to nic nie grzebie :happy2:

dziękuje Wam za odpowiedzi , zdecydowanie wszystkie poparłyście mojego T
chyba mu o tym nie powiem i jeszcze zawalcze o Jonasza:-p

Teri ja nie złośliwie ale między innymi po to wybiera się moda.

Czarna musicie dojść do porozumienia. Może pomyślcie o trzecim imieniu? Albo jedno dać jako pierwsze a drugie jako drugie? (mało maślane mi wyszło :-D )

Gdzieś któraś pisała, że ma problem z wyborem imienia bo się komuś nie podoba. Ja uważam, że imię powinno się podobać mamie, tacie i rodzeństwu dziecka. Ciotki-klotki i inne "dobre rady" nie powinny się wtrącać. My wybraliśmy takie, które podoba się nam i jakoś rodzina bez problemu je zaakceptowała.

czarna - u nas pierwszym typem był właśnie Jonasz :D:D ale jakoś nam przeszło i zwyciężył Karol :) to była moja sugestia i Luka się poddał :D:D

reklama
Moim zdaniem imie powinno pasowac do nazwiska. Dziecko tez nie powinno sie go wstydzic :zawstydzona/y:bo to moze wpłynac na poczucie własnej wartosci:-)

Do góry