reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

reklama
A to teraz następne wazne usg w 32 tyg? Bo juz zapomnialam jak to jest....:zawstydzona/y:

Ja mam nadzieje ze to jednak Maja (na polowkowym byla picia), ale na wszelki wypadek rzeczy po Michalku jeszcze trzymam, bo jakby sie okazalo ze to jednak facet to bym sobie niewydarowała, że wszystkich fatałaszków po synku się pozbyłam:no:

A to teraz następne wazne usg w 32 tyg? Bo juz zapomnialam jak to jest....:zawstydzona/y:

Ja mam nadzieje ze to jednak Maja (na polowkowym byla picia), ale na wszelki wypadek rzeczy po Michalku jeszcze trzymam, bo jakby sie okazalo ze to jednak facet to bym sobie niewydarowała, że wszystkich fatałaszków po synku się pozbyłam:no:

No masz rację. trzymaj trzymaj kochana, moja koleżanka do 7 miesiąca miała dziewczynkę w brzuszku, po czym nagle "coś" wyrosło :szok: Ciekawe jak to będzie!!!:confused:

ech dziewczyny nie straszcie ja już w sukienki okupiona ;-):-D fajnie masz korba z tym usg na każdej wizycie ja mimo iż chodzę prywatnie to nie mam usg na każdej wizycie:wściekła/y: ale teraz ide 4 marca i jeśli mi nie zrobi to się umówię na 4D

ech dziewczyny nie straszcie ja już w sukienki okupiona ;-):-D fajnie masz korba z tym usg na każdej wizycie ja mimo iż chodzę prywatnie to nie mam usg na każdej wizycie:wściekła/y: ale teraz ide 4 marca i jeśli mi nie zrobi to się umówię na 4D

Mój robi na każdej wizycie , ale tak po łepkach i tak we wszystkie ważniejsze tyg ciąży umawiam się na takie lepsze USG, dokładniejsze że tak powiem ;-)

Terii , to co lekarz robi na takiej wizycie bez USG????

korba sprawdza podwozie hhah:-D i jakaś mała rozmowa zwykle 10 minut i po wszystkim i 80 zł proszę po takiej wizycie wychodzę z niedosytem i wkurzona :wściekła/y:

reklama
to u nas bez usg - kontrola podwozia, słuchanie serducha, ważenie, ciśnienie, rozmowa, zwolnienie i ew. recepty 50 zł

Do góry