reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

a mi sie dzisiaj sniło, ze synek podrósł I miał do mnie pretensje ze dalismy mu na imie Tymon....:( I wlasnie przes to zaczęłam sie zastanawiac...a jak faktycznie będzie mial pretensje I będą sie z niego wyśmiewac??:szok::szok:

reklama
Ikasia - jak to będą się wyśmiewać? przecież to piekne imię jest! jak ktoś ma się wyśmiewać to i tak bedzie, niezależnie od imienia - uwierz! U nas na ten przykład ofiarą okrutnych dzieci jest Krzyś, imię więc nie ma nic do tego...Kajtek bez majtek i Tymek też przecież są. A nikt z nich nie leje.

Ikasia to imię staje się coraz popularniejsze więc nie będzie pewnie jedyny :)

U nas wojna co do imienia hihi ja chcę Wiktorię, M chce Zuzię no i nie wiadomo:-)

Ikasia mnie bardzo podoba sie imię Twojego syneczka nawet myślałam o takim dla swojego dziecka jesli miałby to być chłopiec wybrałam dwa Gabrys i Tymon ale ze będzie dziewczynka to ja chce Gabrysia a R nie bardzo sie podoba woli Natalia niemam nic przeciw za bardzo ale w bliskiej rodzinie mam dwie Natalki !!! Poza tym imię Julia tez on wybrał z tym ze nie protestowałam wcale bo bardzo mi przypadło do gustu wiec teraz ja zadecyduje będzie Gabrysia i koniec dyskusji :-D!!!!!

dzięki dziewczynki....moze dzisiaj rano tak spanikowalam, bo mialam glupkowaty sen...wkoncu taki wybor to na cale zycie:)...ale nie wyobrazam sobie tak naprawde ze moj Synek miałby miec inaczej na imie:p

reklama
no mi sie te wasze teraz imiona bardzo podobaja ;DD u mnei ma byc wojtus ale ciagle mi chodzi ten fiflipek po glowie tak miala miec luska zanim sie okazalo ze dziewczynka ;) i mam zagwozdke ;(

Do góry