reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
Anisen a mi się właśnie ten Patryk podobał i gdyby był chłopczyk to pewnie prędzej czy później bym to na mężu wymusiła;-) Chociaż w sumie chyba też nie narzekał więc kto wie, jak się następnym razem trafi siusiak a nam się nie odwidzi to przynajmniej nie powinno być problemu;-)

mi też sie podoba Leonard- Leo...śliczne....gdyby moja córa nie przyzwyczaiła sie do "kokołaja" to bym sie głęboko zastanowiła czy nie zmienić decyzji... bardzo ładne

A Leoś to zdrobnienie od Leonadra czy Leona?

U nas na 99 % jednak Lena:tak:. Mąż jest nie do końca przekonany bo chce Zośkę <coś mu się odmieniło, wcześniej był za Lenką>, ale już Go urobimy ja i córcia. Bo Ona o siostrzyczce tylko Jenka mówi:-D.

W mojej okolicy nie jest to popularne imię, ja osobiście nie znam żadnej więc ok. Oby się tylko ta sytuacja nie zmieniła to będzie gitara:-D.

u nas zmiana, Jaśminka nie przejdzie z uwagi na chrzest (dajemy jedno imie), więc wybór padł na Sylwię :)

reklama
Nasz synus bedzie Eryk pisac bedziemy Eric poniewaz nie mieszkamy w pl ... lub Leon i nie wiemy na ktore sie zdecydowac oba nam sie strasznie podobaja :)

Kasienka u nas jakby byla dziewczynka to byla by wlasnie Sara :-)

Do góry