reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Diablica - imiona wszystkie fajne...ale z calego tego zestawu najbardziej mi sie podoba Mikolaj, Miki :)

reklama
Diablica - śliczne te Twoje imiona :) Faktycznie trudny wybór.
U nas też ciągle dylemat, a też musimy zdecydować na 100% właśnie z tego samego powodu co Ty :-), żeby Marti mogła do siostry po imieniu mówić <o ile to w ogóle siostra będzie bo to też nie było 100% pewne>. Jakby był chłopczyk to od dawna było postanowione, że Filip, a dziewczynka ciągle się wahamy. Mąż chce Lenkę , ja się waham, bardziej mi się Laura albo Liliana podoba. Ale Liliana mąż z mostu odrzuca. Jeszcze Milenka mi się podoba, moglibyśmy Lenka też wołać i każdy byłby zadowolony. Ale kolega z pokoju <z pracy>nazwał tak córcię i w rodzinie mamy a nie chcę powtarzać. Ale fajnie by pasowało do starszej bo Martyna i Milena.

Diablica mój typ to Kornel! Bardzo mi się podoba!! :tak:

Hope oj Milenka mi się bardzo podoba... ale nie mogłam męża przeforsować z tym imieniem - tak jak moją upragnioną Kornelkę...

Hehe faktycznie będzie sporo Tymonków :-) Cieszę się że u nas wybór już zapadł i oboje z mężem tak się przyzwyczailiśmy do Adriana ze nie ma mowy o zmianie :tak: Zresztą jak powtarzam sobie Konradek z Adriankiem to aż mi serce rośnie :-)

A mi sie tez Mikołaj podoba, wczesniej to imie tak do mnie nie przemawialo ale odkad znam malego chlopczyka Mikołaja i wszysycy do niego mowia Miki albo Mikuś a jest on tak uroczym dzieckiem, ze poprostu spodobalo mi sie tez imie.
Hope a moze Malwina albo Marlena- mi sie to drugie podoba bardzo to polaczenie Marii i Magdaleny :-)

reklama
zosia...super:):)

u nas Tymek nie bedzie mial drugiego imienia....tak postanowilismy...bo niby po co mu...sam sbie wybierze na bierzowaniu:)

Do góry