reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Diablica - imiona wszystkie fajne...ale z calego tego zestawu najbardziej mi sie podoba Mikolaj, Miki :)

reklama
Diablica - śliczne te Twoje imiona :) Faktycznie trudny wybór.
U nas też ciągle dylemat, a też musimy zdecydować na 100% właśnie z tego samego powodu co Ty :-), żeby Marti mogła do siostry po imieniu mówić <o ile to w ogóle siostra będzie bo to też nie było 100% pewne>. Jakby był chłopczyk to od dawna było postanowione, że Filip, a dziewczynka ciągle się wahamy. Mąż chce Lenkę , ja się waham, bardziej mi się Laura albo Liliana podoba. Ale Liliana mąż z mostu odrzuca. Jeszcze Milenka mi się podoba, moglibyśmy Lenka też wołać i każdy byłby zadowolony. Ale kolega z pokoju <z pracy>nazwał tak córcię i w rodzinie mamy a nie chcę powtarzać. Ale fajnie by pasowało do starszej bo Martyna i Milena.

Diablica mój typ to Kornel! Bardzo mi się podoba!! :tak:

Hope oj Milenka mi się bardzo podoba... ale nie mogłam męża przeforsować z tym imieniem - tak jak moją upragnioną Kornelkę...

Hehe faktycznie będzie sporo Tymonków :-) Cieszę się że u nas wybór już zapadł i oboje z mężem tak się przyzwyczailiśmy do Adriana ze nie ma mowy o zmianie :tak: Zresztą jak powtarzam sobie Konradek z Adriankiem to aż mi serce rośnie :-)

A mi sie tez Mikołaj podoba, wczesniej to imie tak do mnie nie przemawialo ale odkad znam malego chlopczyka Mikołaja i wszysycy do niego mowia Miki albo Mikuś a jest on tak uroczym dzieckiem, ze poprostu spodobalo mi sie tez imie.
Hope a moze Malwina albo Marlena- mi sie to drugie podoba bardzo to polaczenie Marii i Magdaleny :-)

reklama
zosia...super:):)

u nas Tymek nie bedzie mial drugiego imienia....tak postanowilismy...bo niby po co mu...sam sbie wybierze na bierzowaniu:)

Do góry