reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

a mi sie dzisiaj sniło, ze synek podrósł I miał do mnie pretensje ze dalismy mu na imie Tymon....:( I wlasnie przes to zaczęłam sie zastanawiac...a jak faktycznie będzie mial pretensje I będą sie z niego wyśmiewac??:szok::szok:

reklama
Ikasia - jak to będą się wyśmiewać? przecież to piekne imię jest! jak ktoś ma się wyśmiewać to i tak bedzie, niezależnie od imienia - uwierz! U nas na ten przykład ofiarą okrutnych dzieci jest Krzyś, imię więc nie ma nic do tego...Kajtek bez majtek i Tymek też przecież są. A nikt z nich nie leje.

Ikasia to imię staje się coraz popularniejsze więc nie będzie pewnie jedyny :)

U nas wojna co do imienia hihi ja chcę Wiktorię, M chce Zuzię no i nie wiadomo:-)

Ikasia mnie bardzo podoba sie imię Twojego syneczka nawet myślałam o takim dla swojego dziecka jesli miałby to być chłopiec wybrałam dwa Gabrys i Tymon ale ze będzie dziewczynka to ja chce Gabrysia a R nie bardzo sie podoba woli Natalia niemam nic przeciw za bardzo ale w bliskiej rodzinie mam dwie Natalki !!! Poza tym imię Julia tez on wybrał z tym ze nie protestowałam wcale bo bardzo mi przypadło do gustu wiec teraz ja zadecyduje będzie Gabrysia i koniec dyskusji :-D!!!!!

dzięki dziewczynki....moze dzisiaj rano tak spanikowalam, bo mialam glupkowaty sen...wkoncu taki wybor to na cale zycie:)...ale nie wyobrazam sobie tak naprawde ze moj Synek miałby miec inaczej na imie:p

reklama
no mi sie te wasze teraz imiona bardzo podobaja ;DD u mnei ma byc wojtus ale ciagle mi chodzi ten fiflipek po glowie tak miala miec luska zanim sie okazalo ze dziewczynka ;) i mam zagwozdke ;(

Do góry