reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
Marika to że córeczka znajomego ma tak na imię jakoś by mnie nie zraziło, inaczej jakby np. ktoś w najbliższej rodzinie nazwał tak wcześniej dziecko. A mi się Maja niesamowicie podoba i gdyby nie to że nie pasowałoby do nazwiska (bo prawie że się rymuje) to pewnie byłaby Majeczka:)

Mi z tych dziewczecych co napisalyscie, to podoba mi sie Laurka, Jagoda, Nina, Natalia, Maja tez slicznie ale jest ich teraz tak duzo.:-)

Och mi mąż obiecal nastepnym razem corke a juz blisko 5 lat mam w glowie Oliwke mimo ze moj mowi ze "tłuste imie" to mam juz gotowe i nie zmienie o nie :)

Ja mam ogromna proźbe o zmianę imienia mojej córci miła być Gabrysia ale niestetyjak na złość 2 Gabrysie w rodzinie i to bliskiej sie urodziły i mało tego dwie w pracy mojej od bardzo dobrych koleżanek moich . Mnie w sumie to nie rusza ale R prosił żebyśmy zmienili bo to u niego w rodzinie na dodatek u siostry ciotecznej której przetrawic nie moze i brata z ktorym jakby mogli to by sobie noże w plecy powkładali . Przeżywam to bardzo bo od momentu zrobienia testu dziewczynka miła być Gabrysia :(

Pustiszi właśnie nowe imię dla córci to Oliwia !!!! Tak jak Ty byś chciała bede miła tłusta oliwke :) !!! Niezłe skojarzenie :)

Magsus, to jak u nas się potwierdzi dziołcha to będzie kilka Oliwek bo i u nas :) Mój jest kucharzem i jakoś to "gastronomiczne" imię nam pasuje ;)

A żeby było śmieszniej, siostra mojego Marcina niedawno u nas była (przyleciała z Toskanii) i przywiozła świeże oliwki :) i oliwę ze świeżo zrywanych oliwek :) tak w temacie imienia chciała być ;)

reklama
JAGUS no maz kategorycznie nie chce bo to jego dobry znajomybwiec odpuszcze, zeby tonw pracy nie gadali
KACZUSZKA ja dla chlopca to mam dawno ustaline, jeszcze przed poczeciem ale dla dziewczynki to trudny wybor
PUSTISZI MAGSUS SALLI dla mnie Oliwka bardzo sie podoba

Ja biore pod uwage imiona Andzelika, Andzela, Laura, Blanka
co o nich myslicie?

Do góry