reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
Ivi dlaczego Jaśmina nie przejdzie?

No wlasnie, dlaczego Jaśmina ma nie przejsc, mi sie to imie bardzo podoba jest orginalne..poprostu cudne:-)Chociaz Sylwia tez ładnie :-)

U nas tez zostaje Wiktorek, moim rodzicom sie nie podoba za bardzo, ale Dawidek tez im sie nie podobalo na pocaatku a teraz mowia do niego Diduś :-)

Jaśminka nie przejdzie m.in. z uwagi na chrzest - musiałaby mieć drugie imie, a nie nadajemy drugiego "z zasady"....

Sylwia mi się też bardzo podoba i już się przyzwyczaiłam do tego :) (mimo, że za Jaśminką serduszko pukało mocno ;) )

A dlaczego musialaby miec drugie imie na chrzcie?? Ze musialo by byc nadane imie swietej jakiejs a sw. Jasminy nie bylo I stad to drugie??

A u mnie 8 miesiąc, mąż wrócił i dalej nie mamy imienia dla Dziewczynki. Mam parę typów. Najbardziej podoba mi się Maja, ale męza koelag ma córeczkę o tym imieniu i mąż nie chce. Inne które mi się podobają, to tez są w najbliższym otoczeniu.
Myślałam nad imieniem Laura, Andżelika i jeszcze kilka innych, ale żadne tak na 100% mi się nie podoba

reklama
Do góry