reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
Ivi dlaczego Jaśmina nie przejdzie?

No wlasnie, dlaczego Jaśmina ma nie przejsc, mi sie to imie bardzo podoba jest orginalne..poprostu cudne:-)Chociaz Sylwia tez ładnie :-)

U nas tez zostaje Wiktorek, moim rodzicom sie nie podoba za bardzo, ale Dawidek tez im sie nie podobalo na pocaatku a teraz mowia do niego Diduś :-)

Jaśminka nie przejdzie m.in. z uwagi na chrzest - musiałaby mieć drugie imie, a nie nadajemy drugiego "z zasady"....

Sylwia mi się też bardzo podoba i już się przyzwyczaiłam do tego :) (mimo, że za Jaśminką serduszko pukało mocno ;) )

A dlaczego musialaby miec drugie imie na chrzcie?? Ze musialo by byc nadane imie swietej jakiejs a sw. Jasminy nie bylo I stad to drugie??

A u mnie 8 miesiąc, mąż wrócił i dalej nie mamy imienia dla Dziewczynki. Mam parę typów. Najbardziej podoba mi się Maja, ale męza koelag ma córeczkę o tym imieniu i mąż nie chce. Inne które mi się podobają, to tez są w najbliższym otoczeniu.
Myślałam nad imieniem Laura, Andżelika i jeszcze kilka innych, ale żadne tak na 100% mi się nie podoba

reklama
Do góry