reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Ivvi nam tez sie wydawało ze Tymon będzie oryginalnym imieniem a okazuje sie ze wokól rodzi sie pelno zyynkow...chociaz nigdzie blisko,wiec mam nadzieje ze i tak będzie oryginalny;););)

reklama
u nas bedzie Kuba .. to juz postanowione :D

Ale jak powiedzialam mojej babci ze chcemy nazwac syna Jakub to sie zasmiala ( bo ona ma psa którego nazwala kuba ) i powiedziala mi ze kuba to imie zydowskie które tylko psy moga nosic to imie XD... usmiałam sie .. bo ja znam jednego jakuba i psem nie jest.. :p

​Kajtek hahaha to tak jak moja Sarunia, bo psy wabia sie Sara :p a ja ostatnio na placu zabaw widzialam Sare i psem nie byla :D

to wina ludzi którzy nazywają imionami ludzi zwierzęta... jakby mało pomysłów mieli... Nam się podobał Bruno ale mąż tak samo mówi, że psy tak nazywają :no:

Nasza Julitka też się prawie nikomu nie podoba... rodzina dziwnie kręci nosem... ale! mam to gdzieś!!

Oj tam nie ma się co przejmować zdaniem innych:-D

Dlatego jak mnie ktoś pyta, to odpowiadam, że "jeszcze nie zdecydowaliśmy", żeby nie było żadnych zbędnych komentarzy.

Kajtek a mnie strasznie denerwuje, jak ktos zwierzeta nazywa imionami ludzkimi
Jakub to najmodniejsze imie dla chlopca w ostatnim czasie

A ja nikomu nie powiem, jak nazwe, dopiero jak zapiszemy w urzedzie

Hope, ja też mówię że jeszcze się zastanawiamy i właściwie nikt poza rodzicami i szwagrem nie wie - przynajmniej nie będą się wtrącać:) A mój tata już z Julki zrobił Lulkę więc pewnie tek będzie do wnusi mówił;-)

hehe a ja odkryłam coś :) w historii ale odrazu mówie że przypadek!
moj chyba coś nie zadowolony z tego Mikołaja mimo ze Mikołaj jest od 2 lat Mikołajem bo wszedł na Imiona i czytał o: Nikolas i Klaus co prawda to polski Mikołaj ale cholera jakoś strasznie sie przejął o tym wpisaniu w papiery kurcze przeciez i tak bedzie wołany Mikołaj jeszcze zmieni na Helmuda albo Burgharda ;/ eeeh delikatnie podpytam bo widze że delikatnie sie robi ...

reklama
Jakub to popularne imie ale jest to mój wymarzony synek i jak bylam w drugiej ciazy nie wiedzac jaka płec dokladnie to mialam nadzieje ze bedzie Kuba ale wyskoczyla Kamilka

Jakub jest popularne ale bez przesady ze tylko psy moga sie tak nazywac.. :p

Do góry