reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Ivvi nam tez sie wydawało ze Tymon będzie oryginalnym imieniem a okazuje sie ze wokól rodzi sie pelno zyynkow...chociaz nigdzie blisko,wiec mam nadzieje ze i tak będzie oryginalny;););)

reklama
u nas bedzie Kuba .. to juz postanowione :D

Ale jak powiedzialam mojej babci ze chcemy nazwac syna Jakub to sie zasmiala ( bo ona ma psa którego nazwala kuba ) i powiedziala mi ze kuba to imie zydowskie które tylko psy moga nosic to imie XD... usmiałam sie .. bo ja znam jednego jakuba i psem nie jest.. :p

​Kajtek hahaha to tak jak moja Sarunia, bo psy wabia sie Sara :p a ja ostatnio na placu zabaw widzialam Sare i psem nie byla :D

to wina ludzi którzy nazywają imionami ludzi zwierzęta... jakby mało pomysłów mieli... Nam się podobał Bruno ale mąż tak samo mówi, że psy tak nazywają :no:

Nasza Julitka też się prawie nikomu nie podoba... rodzina dziwnie kręci nosem... ale! mam to gdzieś!!

Oj tam nie ma się co przejmować zdaniem innych:-D

Dlatego jak mnie ktoś pyta, to odpowiadam, że "jeszcze nie zdecydowaliśmy", żeby nie było żadnych zbędnych komentarzy.

Kajtek a mnie strasznie denerwuje, jak ktos zwierzeta nazywa imionami ludzkimi
Jakub to najmodniejsze imie dla chlopca w ostatnim czasie

A ja nikomu nie powiem, jak nazwe, dopiero jak zapiszemy w urzedzie

Hope, ja też mówię że jeszcze się zastanawiamy i właściwie nikt poza rodzicami i szwagrem nie wie - przynajmniej nie będą się wtrącać:) A mój tata już z Julki zrobił Lulkę więc pewnie tek będzie do wnusi mówił;-)

hehe a ja odkryłam coś :) w historii ale odrazu mówie że przypadek!
moj chyba coś nie zadowolony z tego Mikołaja mimo ze Mikołaj jest od 2 lat Mikołajem bo wszedł na Imiona i czytał o: Nikolas i Klaus co prawda to polski Mikołaj ale cholera jakoś strasznie sie przejął o tym wpisaniu w papiery kurcze przeciez i tak bedzie wołany Mikołaj jeszcze zmieni na Helmuda albo Burgharda ;/ eeeh delikatnie podpytam bo widze że delikatnie sie robi ...

reklama
Jakub to popularne imie ale jest to mój wymarzony synek i jak bylam w drugiej ciazy nie wiedzac jaka płec dokladnie to mialam nadzieje ze bedzie Kuba ale wyskoczyla Kamilka

Jakub jest popularne ale bez przesady ze tylko psy moga sie tak nazywac.. :p

Do góry