Anisen
kochamy Cię mocno
a my zmieniliśy i już chyba na dobre Będzie : Adam Lew
ps można prosic o zmianę w liście
ps można prosic o zmianę w liście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na Twoim miejscu bym sie tym zbytnio nie przejmowala jesli Wam sie podoba to ok. Imiona maja to do sieie ze ich popularnosc przychodzi falami I mija... Ja np. jestem z pokolenia Bas, Kas I As U mnie w klasie bylo 5 Basiczek I jakos nikt nie uwazal ze to jakos szczegolnie dziwne Kuba tez dostal to imie w "szczycie popularnosci" No ale nam to imie sie od zawsze podobalo I nie moja wina ze akurat teraz przypadl szczyt jego popularnosciJa wczoraj z mężem miałam luźną rozmowę o imionach. Dziad jeden odrzucił wszystkie moje propozycje.
Jedynie chłopczyk jest już raczej pewien bo będzie Filip, a jak dziewczynka to zupełnie nie wiadomo. Ja stawiałam na Liliankę lub Laurę, ale mężowi się żadne nie podoba. Ale jemu pozostawiam ostateczną decyzję bo ja wybierałam przy starszej córci. Wiem, ze Lena mu się podoba, mi zresztą też, ale przeraża mnie trochę zbytnia popularność tego imienia.