reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

A my niedawno podjelismy decyzje, ze bedzie Wiktorek, szukalam, szukalam tak , zeby i Dawidowi i mezowi sie podobalo i sie udalo.Takze mozna wpisac na liste, ze bedzie Wiktor :-)

Tina u Ciebie Wiktoria a u nas Wiktor, to mnie troche tez natchnelo :-)

reklama
Ciesze sie zze natchnelamm:)):D Wiktor piekne imie. Maly to taki słodki bąbel , a dorosly to taki kojarzy mi sie prawdziwy elegancki męzczyzna:)) super! U mnie jesli chodzi o chlopaka to mój juz dawno uparł sie na Kacpra i inne imie zupelnie nie wchodzi w gre:p

Dziewczynka Oliwia
Chłopak Paweł albo Filip

ja mam takie wrażenie, odczucie, ze to dziewczynka:) ale nie wazne co, wazne aby bylo zdrowe- to moja pierwsza ciaża wiec jak bedzie chlopak to bede szczesliwa, jesli dziewczynka to tez bede szczesliwa :)

Tydzien temu jakbyłam to wyszło ze bedzie 4 syn. :) Grund by byl zdrowy. a waga małego na 18-19 tyg to 385g. tak wiec moj chlopaki przy urodzeniu wszystkie byly duze. 1. 3500 2. 4700. 3 4220. i 4 nie uchronnie bedzie szedł w 4 kg.

ja muszę na nowo wymysla imię dla chłopaka...I narazie z męskich podoba mi się Tymon--I to największy typ jest, ale tez Aleksander, Borys, Igor, Hubert, ...nie wiem...zobaczymy:)

Ikasia z podanych mi się BARDZO podobał Hubert :tak: Tyle że u mnie mąż zaprotestował.

Sylka Wiktorek też ślicznie! Znam dwóch! Fajne chłopaki! :-D

Ikasia a mi sie najbardziej podoba Aleksander:-) Znam tez jednego Tymonka , bardzo grzeczyny chłopczyk:-)

fifika dzieki, ja nie znam zadnego Wiktorka, mam nadzieje , ze tez bedzie fajny chlopak. Pamietam jak moja ciocia dowiedziala sie jak ma na imie pierwszy synek i skomentowala ..Dawid..oj zobaczysz bedziesz miala..Dawidki to straszne urwiski ...łobuzy. U nas to sie nie sprawdzilo bo nasz jest raczej spokojny, chyba , ze sie zmieni:-):-)

reklama
Mozecie mnie wysmiac, ale mi sie podobał zawsze Staś, Franek;p
Nataniel tez bardzo mi sie podoba imie;p Ale na zadne z tych trzech nie zgodzilby sie moj chłop!!!!!!:angry:

Do góry