reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
Aleksandra polecam goraco! bronilam sie mocno, gdy T chcial tak nazwac naszego syneczka, ale dzis uwazam, ze jest i dostojne i milusinskie jednoczesnie :)
dostojnie, bo Aleksander lub Aleks :)
milusinsko bo jest Aleksiu, Alunio czy Aleczek :)

za to teraz musimy wybrac znowu imie meskie, no i badz tu madry... nie mam pomyslow... :(

U mnie nie powinno być niespodzianki odnośnie płci dziecka,bo mały na każdy USG pokazuje 'co tam ma':-p

Mam prośbę, mogłaby mi któraś z Was na priv napisać gdzie mam wkleić link z suwaczkiem?? bo kombinuję i mi jakoś nie wychodzi..:-(

Madzia, Kamcia zrobiła taką ładną rozpiskę, bodajże w wątku ważne informacje:) Tam masz krok po kroku wyjaśnione co robić:) Dasz radę:)

Cześć Wam, byłam na tym USG 3D no i mam potwierdzenie będę miała napewno CÓRECZKĘ:) Jesteśmy z mężem naprawdę bardzo szczęśliwi. Mamy naszego najukochańszego syneczka Wiktorka, a teraz do kompletu będziemy mieli córcie:)
Mam do Was pytanie jak podoba Wam się imię IGA( IGUNIA, IGUSIA), bo córcia miała być Lenką, ale jest ich mnustwo:)

ANIA gratuluje coreczki:) my wlasnie tez pierwsze bedziemy miec synka i marzy nam sie dziewczynka w drugiej kolejnosci:):)

a mam kolezanke, ktora nie dawno nazwala coreczke Iga:) mi sie bardzo podoba:)

ja wczoraj przeglądałam imiona dla dzieci ..
ale już nie mogłam wpisać bo jak pisąłam komp mi się zawiesił:sorry:

co myślicie o imionach dla dziewczynki takich jak:
Larissa
Oktawia
Tatiana
Samanta
Dalia

My mieliśmy mieć Laure, ale ostatecznie jednak będzie Nadia. Podoba mi się również Lena ale mój P miał nauczycielkę w szkole Lenę i ma jakiś uraz do tego imienia.

reklama
ja wczoraj przeglądałam imiona dla dzieci ..
ale już nie mogłam wpisać bo jak pisąłam komp mi się zawiesił:sorry:

co myślicie o imionach dla dziewczynki takich jak:
Larissa
Oktawia
Tatiana
Samanta
Dalia

Larissa - OK, Ale wolalabym wersję Larysa :)
Oktawia - kojarzy mi sie z samochodem
Tatiana - zbyt ruskie
Samanta - kojarzy mi sie z pseudonimami kobiet z sex-telefonu
Dalia - b.ladne !! :) Piekny kwiat . Tylko jak je zdrabniac?

Do góry