reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

hehe daria dzięki:-D
Dalia była kiedyś u nasz w szkole i nikt nie zdrabniał tego imienia... mówili po prostu Dalia

a Larissa mam w tej wersji , bo wiadomo ze za granicą to lepiej jak jest takie a nie typowo polskie , a po 2 własnie chyba mi się nawet bardziej podoba przez iss ;-)
tak kjak Wiktoria przez V i c;-)

reklama
Larissa ładnie, tylko jak to zdrabniać?
Oktawia to samochód :p
Tatiana - ruska na poboczu, niestety
Samanta - jakoś nijakie
Dalia - siąsiad ma psa Dalię
Mnie się chya i tak najbardzoej podobała Emma. Już przepadł ten pomysł?

heh to widze, że nie tylko u mnie dylematy z imieniem. u nas miala byc Blanka, ale będzie raczej Lena. Wiem, że sporo ich się namnożylo ostatnio, ale bardzo mi się podoba no i mój M "ewentualnie" sie na nie godzi ;)))

reklama
U mnie sprawa stanęła z tym imieniem, czasu coraz mniej a ja się nie moge zdecydować. Mój M w tej kwestii dał mi wolną ręke ... znaczy sie syćko na mojej głowie :-(
Narazie cały czas po głowie mi chodzi Tymon, Eryk i ostatnio Adaś - chociaż młody przez brzucha najchętniej reaguje na swoja ksywe operacyjna - Bądzio!!!! :-D i bądź tu babo mądra

Do góry