reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
u nas było tak e ja wypiusałam imiona na kartce ,a mój wybierał z tych (co mi się podobają:-D) które jemu się podoba... miałam ich z 6
ale powiedzialam które dwa mi najbardziej... więc miał mały wybór:-p ale Vicky też mu się spodobała..
miał jeszcze inny wybór ale absolutnie nie pasowało do nazwiska więc nawet nie brałam pod uwagę;-)

a teraz tak powiedziąłam że mi się Emma podoba , i tak zostało... on powiedział że ładne i już mamy:tak:

U nas od dzisiaj na 100% chłopak, a na 99% będzie Juliusz:-) A tak się martwiłam, jaki to będzie kłopot, gdy przyjdzie nam wybierać imię dla dziewczynki:-) Okazuje się, że strachy na lachy:-) Mężuś sobie życzył syna i oto jest:-) A problemów z wybotem imienia brak;-)

U nas płynnie przeszliśmy z Natalii na Mateusza... A może Nataniel mu damy - tak podobnie do Natalki

My bedziemy mieli Michalinke (choc ja wolalam Antosie, ale to tez moze byc ) tatus Michal tak wybrał kiedy dowiedzielismy sie jaka plec :)
Chyba ze mala jeszcze zrobi nam niespodzianke (tak jak u Mandrzejczuk :p ) i cos jej wyrosnie to bedzie Tymoteusz - wybrane juz duzo wczesniej :)

U nas jest wahanie miedzy Tymonem, Tymoteuszem a Erykiem i sami juz nie wiemy co i jak ... może jeszcze dojdzie jakiś pomyśl, na razie mamy tak :-)

A u nas będzie synuś Jakub. Dobrze, że synuś, bo to imię mamy wybrane już od jakichś 6 lat :-), a o imię dla dziewczynki toczyliśmy walki - jak widać całkiem niepotrzebnie.

reklama
Do góry