reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych pociech;-)

Jasmine to ja dzisiaj tez gdzies slyszalam...i to chyba w Superniani.fajne to imie. nie lubie takich wydziwionych z reguly ale to jakos milo brzmi:tak:
z ta Pamela to rzeczywiscie wesolo by bylo na wsi na przyklad:-Dtak jak ja sie smialam ze Rafalka nazwe Stas:-Dtaki mulat Stas....hmmm:-Dtez by bylo kupe smiechu:tak:

reklama
Dzięki :) Miała być Maja albo Patrycja, ale Marika tak nam się przyczepiła... Tylko dziadkom nie bardzo przypadła do gustu.

Do Justyneczka: moja koleżanka z pracy to JAŚMINA - oryginalne imię, nie znam drugiej osoby, która tak się nazywa

A ja slyszalam ostatnio imie LENA i podoba mi siePodoba mi sie wiele imion nie tylko OLIWIA i czasem mam ochote jeszcze pogrzebac i zobaczyc moze znalazlabym jeszcze inne ladne imie ale ja nie wiem czy bylabym w stanie teraz zmienic jej to imie :-(

Hej. Ja już chyba zdecydowałam jakie imionka dam synusiom.... Młody ma MICHAŁ- staropolskie imię, więc jego bracia będą mieli- MACIUŚ I WOJTUŚ, ale jeszcze do końca nie jestem pewna...

reklama
Do góry