reklama
Jasmine to ja dzisiaj tez gdzies slyszalam...i to chyba w Superniani.fajne to imie. nie lubie takich wydziwionych z reguly ale to jakos milo brzmi
z ta Pamela to rzeczywiscie wesolo by bylo na wsi na przykladtak jak ja sie smialam ze Rafalka nazwe Stastaki mulat Stas....hmmmtez by bylo kupe smiechu
U mnie na uczelni dzieczyna miała śniadą córeczkę - Jagnę , też wesoło.
Z tymi imionami to rzeczywiście czasem lekka przesada, u mojej kuzynki w rodzinie jest rodzeństwo Kevin i Vanessa , żeby to jeszcze do nazwiska pasowało
A z kolei mam małą sąsiadkę. Ma na imię Tamara i rodzice wołają na nią Marusia
Jak to mówią o gustach się nie dyskutuję, każdemu podoba się co innego i ma do tego prawo
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mój mąż stanął na wysokości zadania i wymyślił tak jak obiecał imię dla naszego synka: Tymoteusz.
Imię fajne naprawdę - Tymcio mały będzie.
aga1480
mama 3 muszkieterów
Dziewczyny, Wy macie takie fajne imionka dla swoich dzieciątek, że moje jakoś blado wypadają... Może troche zbyt tradycyjna jestem....
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Aga, nie przejmuj się Ja np. chcialam Oliviera, ale moj się uparl, że nie, bo jakie zdrobnienie? Chcial Igor, ale mi się odwidziało Wybraliśmy wspolnie Radek, bo pasuje do nazwiska i jakos tak sympatycznie brzmi (w zapasie mam wciąż Michał, jakby co)
blond_20
Czarownica
nie no prosze Cie...mi sie bardzo te imiona podobaja. dobrze za nasze dzieci nie nazywaja sie tak samo bo pozniej nie byloby wiadomo o ktorym mowaa ja wlasnie takie imionka najbardziej lubie- bo takie z "mojej epoki"Dziewczyny, Wy macie takie fajne imionka dla swoich dzieciątek, że moje jakoś blado wypadają... Może troche zbyt tradycyjna jestem....
aga1480
mama 3 muszkieterów
Duże znaczenie ma odczucie jak już się zobaczy maluszka, mój Michał miał być albo Seweryn albo Bartuś ale jak go zobaczyłam od razu jakoś Michaś wpadł mi do głowy i rzeczywiście mu pasuje....
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WANILIA ja tez zycze kompromisu Moj M tez mial inne typy ale zdal sie na mnie i mi pozwolil wybrac hehe :-)