reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

reklama
mi to zawsze marzyla sie Zosia ale moj maz kategorycznie sie stawia i powiedzial ze zadnej Zoski nie chce ... a ja mialam babcie Zosie i tak bym chciala zeby moje dziecko mialo tak na imie ... ale moja sis sie cieszy bo ona tez chce miec zoske

mam tylko nadzieje ze uda mi sie przekonac m na Alicje ... jakos juz sie przyzwyczailam ze tak do niej mowie :)

U nas jest pelno Oskarow Oliwierow Alanow Kacprow. Ja mialam pelno imion dla cory ale jak mi ja po porodzie przywiezli i zadne nie pasowalo tylko ta 'Nikola. O ale od 6 mca maz gadal do brzuszka 'Nikola. Wiec ma.

Heh to Wy jeszcze Mea sie do imienia nie przekonaliscie? My juz przed planowaniem dziecka wiedzielismy jakie imie meskie czy zenskie dostanie nasze dziecie, a czemu zrezygnowalas z Matyldy? ;-) ale i tak mysle ze bedzie chlopak. Chociaz tesciowa i mama mowia ze bedzie dziewczyna :-)

Heh to Wy jeszcze Mea sie do imienia nie przekonaliscie? My juz przed planowaniem dziecka wiedzielismy jakie imie meskie czy zenskie dostanie nasze dziecie, a czemu zrezygnowalas z Matyldy? ;-) ale i tak mysle ze bedzie chlopak. Chociaz tesciowa i mama mowia ze bedzie dziewczyna :-)

ja tak jak ty :)
imie dla dziewczynki to juz 7 lat temu miałam wybrane :-p
i nic sie nie zmieniło :) A dla chłopca to tak przez przypadek z m-c temu wymyśliłam :-)

z Matyldy tak naprawde nie zrezygnowalismy ... przedstawie wam Matylde lada chwila :) wlasciwie to ja znacie ale o tym nie wiecie :)

edit
Matylda w calej swojej okazalosci :D
Mati to pluszowa zaba ktora wszyscy kochamy :) jest z nami od 2008 roku i jest jakby czlonkiem rodziny :) wszedzie z nami jezdzi, agata to ja traktuje jak najlepsza przyjaciolke :D gada z nia o wszystkim :) ostatnio namietnie opowiada jej ze bedzie musiala sie zaopiekowac malutkim dzidziusiem tak jak sie opiekowala mała agatka i ona jej bedzie w tym pomagac :)

20140105_222242.jpg

Załączniki

• 20140105_222242.jpg
    20140105_222242.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Ala i eliza ladnie reszta u mnie by nie przeszla:-) macie czas na dyskusje. U mnie mezu natalia mowi i chyba nie odpusci:-) zuzce ja wybieralam:-)

reklama
Zarzuccie jakies dla chlopcow. Bo mi sie podobaja alemojemu nie. Zawsze chcialam Jakuba teraz mam faze na Marcel ale Jas i Antos tez ladne. Chociaz chce zeby mialo 6 liter.

Do góry