reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
A u nas bedzie syn Emil. Mąż wybral bo jego dziadek ma tak na imię. A mnie sie nawet spodobało bi nie jest pospolite. Od poczatku mielismy jedną opcje dla dziewczynki i jedną dla chłopca. Jak okazało sie, ze będzie chłopak to od razu zaczelism do brzucha mowic Emil;)

Karina mój mąż ma na imię Emilian ale mówimy na Niego Emil.

wczoraj po usg doszliśmy do wniosku, że na 99 % damy synkowi na imię Miłosz..Dawid zaakceptował:)

U nas też jajeczka i Hani nie będzie (nie tym razem ;)) Myślimy nad tym imieniem i myślimy i chyba w końcu będzie Adaś. Mężowi się podoba i mnie też coraz bardziej przekonuje.

Ale w tej naszej czerwcowej grupie jest Duzo chlopakow :) my dalej czekamy mamy swoja wizyte teraz w piatek I nam nadzieje ze u nas dziewczynka bedzie aby podwiekszyc grupe dziewczynek :)

Właśnie chłopców u nas pod dostatkiem.Może teraz jakieś dziewczynki by się przydały. U nas też chłopiec i problem z imieniem w dalszym ciągu. Jak tak będziemy decydować to M zdecyduje w drodze do Urzędu jak będzie zapisywać.

U nas bez zmian chłopak Harold ( Harry) jak już zostanie potwierdzony na 100% a dziewczynka Stella:) chociaż szanse male na dziewczynke,

Marcysiaaa mnie też się bardzo spodobało imię Stella,ale P. nie chce o tym słyszeć,powiedział,że ,cytuję, "to nie jest żadne imię",a moja mama powiedziała,że to imię jak u bułgarskiej prostytutki ...:dry: Więc zostaje Olivia albo Alex lub Alan.. W piątek się dowiem :tak:

reklama
Justyna
Ja wlasnie sie boje ze moj stary zadecyduje w drodze do urzedu... a wtedy bedzie mial prze sra ne!! Ma byc Lenka i koniec. Probowalam do niej Zuzka mowic ale cos mi nie wchodzi. Ja rodze ja cierpie ja sie poswiecam ja decyduje w wiekszosci kropka. Bo tyle moich imion wywalil ze koniec a on dal dwie propozycje. Juz se bede niedlugo nawet literki szyla nad lozeczko ;-)

Stella cos mi mowi to imie.... a to nie czasem tez nazwa mlecznego wafelka w czekoladzie??:-) ja to tez bym chetnie dala imie malo polskawe Marika byla moim typem nr 1 i co jak stary wielce oburzony... fajnie ze bedzie roznorodnie tutaj z imionami :-)

Do góry