reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
A u nas bedzie syn Emil. Mąż wybral bo jego dziadek ma tak na imię. A mnie sie nawet spodobało bi nie jest pospolite. Od poczatku mielismy jedną opcje dla dziewczynki i jedną dla chłopca. Jak okazało sie, ze będzie chłopak to od razu zaczelism do brzucha mowic Emil;)

Karina mój mąż ma na imię Emilian ale mówimy na Niego Emil.

wczoraj po usg doszliśmy do wniosku, że na 99 % damy synkowi na imię Miłosz..Dawid zaakceptował:)

U nas też jajeczka i Hani nie będzie (nie tym razem ;)) Myślimy nad tym imieniem i myślimy i chyba w końcu będzie Adaś. Mężowi się podoba i mnie też coraz bardziej przekonuje.

Ale w tej naszej czerwcowej grupie jest Duzo chlopakow :) my dalej czekamy mamy swoja wizyte teraz w piatek I nam nadzieje ze u nas dziewczynka bedzie aby podwiekszyc grupe dziewczynek :)

Właśnie chłopców u nas pod dostatkiem.Może teraz jakieś dziewczynki by się przydały. U nas też chłopiec i problem z imieniem w dalszym ciągu. Jak tak będziemy decydować to M zdecyduje w drodze do Urzędu jak będzie zapisywać.

U nas bez zmian chłopak Harold ( Harry) jak już zostanie potwierdzony na 100% a dziewczynka Stella:) chociaż szanse male na dziewczynke,

Marcysiaaa mnie też się bardzo spodobało imię Stella,ale P. nie chce o tym słyszeć,powiedział,że ,cytuję, "to nie jest żadne imię",a moja mama powiedziała,że to imię jak u bułgarskiej prostytutki ...:dry: Więc zostaje Olivia albo Alex lub Alan.. W piątek się dowiem :tak:

reklama
Justyna
Ja wlasnie sie boje ze moj stary zadecyduje w drodze do urzedu... a wtedy bedzie mial prze sra ne!! Ma byc Lenka i koniec. Probowalam do niej Zuzka mowic ale cos mi nie wchodzi. Ja rodze ja cierpie ja sie poswiecam ja decyduje w wiekszosci kropka. Bo tyle moich imion wywalil ze koniec a on dal dwie propozycje. Juz se bede niedlugo nawet literki szyla nad lozeczko ;-)

Stella cos mi mowi to imie.... a to nie czasem tez nazwa mlecznego wafelka w czekoladzie??:-) ja to tez bym chetnie dala imie malo polskawe Marika byla moim typem nr 1 i co jak stary wielce oburzony... fajnie ze bedzie roznorodnie tutaj z imionami :-)

Do góry