reklama
Cos te chłopy mają że na Alicję się upierają a na liście jest, ale widzę że dalej niż Oliwia więc nie jest źle. Lena piękne imię ale muszę przynać że tez żadnej nie znam
Co do Oskarów to znam dwóch: jeden rewelacyjny facet, drugi totalny życiowy nieudacznik ale to chyba kwestia problemów rodzinnych więc jakby na imie nie miał i tak by było źle.
Co do Oskarów to znam dwóch: jeden rewelacyjny facet, drugi totalny życiowy nieudacznik ale to chyba kwestia problemów rodzinnych więc jakby na imie nie miał i tak by było źle.
pluszacze
Fanka BB :)
Tak jak juz pisalam Kacperek super imie bardzo mi sie podoba ale nie nazwe tak bo tesciowa sie uparla wiec po rybach bedzie Leonek
co do Szymonka tez chcialam nazwac ale maz sie stawial
co do Szymonka tez chcialam nazwac ale maz sie stawial
No to i ja sie dolacze, nasza coreczka bedzie miala na imie Lucy ze wzgledu na to ze mieszkamy w NL chcielismy wybrac jakies imie miedzynarodowe chciaz teraz tak mi sie to imie podoba ze moze i mieszkajac w PL bym sie na nie zdecydowala... Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
pluszacze
Lucy bardzo ladne imie znam pare i sa bardzo przyjazneee
magdabb
mi sie marzy CHLOE:/ tyle, ze wole dac imie z ktorym nie beda miec problemu ani w pl ani w fr...
910 Julii i 885 Janów - Informacje - TVN Warszawa
ciekawe co będzie w 2012
ciekawe co będzie w 2012
Widze ze watek z imionkami ruszyl
My wczoraj szukalismy i nie znalezlismy nic nowego co by nas zaskoczylo i urzekło
M podoba sie Olivia, Kinga,Weronika a Mnie podoba sie Nina, Jessica noi stwierdzilismy, ze chyba zostanie Jessica wybrana przez córcie. Bede miec Blanke i Jessice
My wczoraj szukalismy i nie znalezlismy nic nowego co by nas zaskoczylo i urzekło
M podoba sie Olivia, Kinga,Weronika a Mnie podoba sie Nina, Jessica noi stwierdzilismy, ze chyba zostanie Jessica wybrana przez córcie. Bede miec Blanke i Jessice
reklama