reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

u nas w rodzinie w ciagu ostatniego miesiaca pojawila sie Lenka i Wiktoria :-) na liscie sa :-p a wsrod znajomych Adas i Antek :-) i tez figuruja :-D

reklama
Cos te chłopy mają że na Alicję się upierają;) a na liście jest, ale widzę że dalej niż Oliwia więc nie jest źle. Lena piękne imię ale muszę przynać że tez żadnej nie znam

Co do Oskarów to znam dwóch: jeden rewelacyjny facet, drugi totalny życiowy nieudacznik ale to chyba kwestia problemów rodzinnych więc jakby na imie nie miał i tak by było źle.

No to i ja sie dolacze, nasza coreczka bedzie miala na imie Lucy :) ze wzgledu na to ze mieszkamy w NL chcielismy wybrac jakies imie miedzynarodowe :) chciaz teraz tak mi sie to imie podoba ze moze i mieszkajac w PL bym sie na nie zdecydowala... Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

My wybraliśmy Michalinkę, nie ma w rodzinie, wśród znajomych też, nie znam żadnej osobiście więc nie kojarzy się ani dobrze ani źle :) i na liście też nie ma :-)

Widze ze watek z imionkami ruszyl :-D:tak::cool2:
My wczoraj szukalismy i nie znalezlismy :-pnic nowego co by nas zaskoczylo i urzekło:sorry2:
M podoba sie Olivia, Kinga,Weronika a Mnie podoba sie Nina, Jessica noi stwierdzilismy, ze chyba zostanie Jessica wybrana przez córcie:-D. Bede miec Blanke i Jessice :tak:

reklama
A my dalej nie jestesmy pewni co do imienia.... Basia czy Hania, Hania czy Basia, a moze jeszcze cos innego...... ech... chyba mnie natchnie dopiero jak ja zobacze :)

Do góry