reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
Mój mąż chciał dać córce na imię Jagoda, ale się nie zgodziłam. Teraz prawdopodobnie synek, ale gdyby była córcia, na pewno byłaby Ada. Podoba mi się jeszcze Julia i Kaja.

U nas dla dziewczynki mam wybrane od kilkunastu lat, chciałam żeby tak miała moja 17 lat młodsza siostra, ale tata wymyślił jakieś oryginalne (u nas większość taka bardziej wymyślna).. Ale dla chłopca to nie mam bladego pojęcia :-( poprzednio strasznie mi się Tadeuszek podobał, ale M chciał Wojciecha (moja szefowa z USA mówiła Łojciek) i musieliśmy wybrać coś trzeciego..

Podoba mi się bardzo Igor :-) :). I jest dosyć niespotykane co dla mnie to plus.
Hope, dzięki. No my chcieliśmy coś w miarę oryginalnego, ale nie przesadnie. Dlatego odpadły te wszystkie mega popularne Kubusie, Jasie, Franki.. Nawet jeśli samo imię nam się podobało. U koleżanki jest np. Orest, a to już wydało nam się za bardzo nietypowe.

reklama
Do góry