reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

U Nas Franek, po moim dziadku :) a dziewczynka sama nie wiem, narzeczony upiera się przy Helence (imię po mojej babci, która uwielbia bardzo). Ale na szczęście jeszcze trochę czasu, żeby się zastanowić :))

reklama
Helena piękne imię, mi się podobają takie imiona: Janka, Hela, Hanna, Zofia, ale mojemu mężowi nie i to bardzo nie... :( najbardziej podoba mi się Janeczka

Mi się podoba dla dziewczynki Gabrysia, Jagoda, Julia. Dla chłopca Maksymilian, Kacper, Gracjan ( kiedyś byłam na koloniach z Gracjanem i tak mi się to imię utrwaliło). Wszystkie imiona ciężkie do zdrabniania :/

Witam My dla chłopca tak jak Jego tatuś czyli Michał bedzie mały junior [emoji6]a dla dziewczynki jest pare opcji Maja,Nadia,Nicola albo Vanessa[emoji4]

Ja wizytę mam 6stycznia usg i badania a z położna wizytę dopiero 26stycznia ale wierze,ze wszystko jest ok musi tak byc [emoji4]

Pierwsza córcia miała mieć na imię Laura, ale każdy mówił ze to brzydkie imię i ja głupia pod naciskiem innych (mimo iż mi i mężowi bardzo się podobalo) zmieniłam na Emilia i teraz żałuję. Z imieniem dla tego babla nie będę taka głupia i nie będę słuchać nikogo.
Jeśli będzie dziewczynka (o czym marze) będzie Laura a chłopiec hmmm nic mi się nie podoba....jedynie Filip ale mąż kategorycznie mówi "nie" wiec oby była córcia bo będzie duży problem.

reklama
mi wszyscy mowia, ze wygladam jakby po mnie walec przejechal i stawiaja na dziewczynke. A skoro jest Gucio to tylko Mai brakuje. Zretsza G mial byc Maja, bo mi maz od 15 lat tylko o corci mowi :rolleyes2:

ja jestem zakochana w naszych polskich imionach, niestety tez nie moge sobie pozwolic na ich wybor :no2: Witek, Stas, Michas, Rysio, Franek, Krzys, Maksiu, Wladus, Jas jest w czym wybierac i dla dziewczyn Maria, Zosia, Anna, Helenka :laugh2: Ewa:tak: oj moglabym tak wymieniac i wymieniac...

Do góry