reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Iga bardzo ładnie też mi się podoba :-) :)
Ruda wspomniała o Poli też jest świetne :tak::-) :)
molimoli Twoje typy też super, ja mam Lenkę w domu , wszyscy na Nią Leoś lub Leosia mówimy :-) :), lub po prostu Lenka.

reklama
a my jeszcze nic konretnego, jakos tak wyjatkowo wogole temat ucieka. niby dla dziewczynki jest juz chyba komprmis to na 100% nie jestesmy pewni. Dla chlopca wogole.

Ja jeszcze nie mam wymyślonych. Dla dziewczynki podoba mi się Lena,Marcelina,Pola w domu mam dwóch chłopaków Natan i Emil i prawdopodobne będę miała trzeciego synka(wg Usg lek.tak mnie poinformował) i nie mam imienia dla chłopca ;-)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
O kurde trzeci chłopak? Runęłabym z moim marzeniem o córce... [emoji86][emoji85]

MalinowaMarta hehe szczerze to nie spodziewałam się cudu ze będzie córka. Cóż zrobić nie ma opcji wyboru płci dzieciaczka [emoji6] . Wróżyłam sobie i mężowi z obrączki to wychodzi 2 razy chłopak i ostatnie córka ale chyba nic z tego [emoji12] [emoji4]

MalinowaMarta hehe szczerze to nie spodziewałam się cudu ze będzie córka. Cóż zrobić nie ma opcji wyboru płci dzieciaczka [emoji6] . Wróżyłam sobie i mężowi z obrączki to wychodzi 2 razy chłopak i ostatnie córka ale chyba nic z tego [emoji12] [emoji4]
U mnie komu bym nie wrozyla z obraczki wychodzi tak jak ma dzieciaczki :) nawet wyszly dzieciaczki mojej swietej pamięci babci co zmarly po kilki dniach/tygodniach... mi wychodzi i mezowi drugi chlopczyk wiec baaardzo licze ze to bedzie prawda :D

reklama
Do góry