reklama
Jola1205
Fanka BB :)
hmm Oliwier w sumie ładnie
ja to mam ograniczone pole do popisu mój mężczyzna to tylko polskie typowo polskie imiona toleruje
ja to mam ograniczone pole do popisu mój mężczyzna to tylko polskie typowo polskie imiona toleruje
A ja wczoraj wpadłam na pomysł, że może synek będzie Adaś? tzn mój brat ma tak na imię, ale co tam ...
przynajmniej to jakiś kompromis bo bardzo podobają mi się Krzyś i Staś ale przy nazwisku P. są za długie i jest jeszcze Jaś ale z Jasiem nie mam pozytywnych skojarzeń jakoś ...
dziewczynka bedzie Marysia, ale P. już coś zaczyna nosem kręcić ...
przynajmniej to jakiś kompromis bo bardzo podobają mi się Krzyś i Staś ale przy nazwisku P. są za długie i jest jeszcze Jaś ale z Jasiem nie mam pozytywnych skojarzeń jakoś ...
dziewczynka bedzie Marysia, ale P. już coś zaczyna nosem kręcić ...
Jola1205
heheh Kasiu!!!!!!!!!!1
Urodzimy w podobnym terminie w Warszawie, jeszcze nasze dzieci będą nazywały się tak samo bo Marysia to postanowione u Nas a Adaś jest od kilku dniu;-)
a no i nasi facecie nazywają sie na P :-)
Urodzimy w podobnym terminie w Warszawie, jeszcze nasze dzieci będą nazywały się tak samo bo Marysia to postanowione u Nas a Adaś jest od kilku dniu;-)
a no i nasi facecie nazywają sie na P :-)
paulinka109
Mnie też badzo podoba sie Krzyś Myśleliśmy jeszcze nam Fabianem i Filipem... Ale ostatecznie został Dawidek
reklama