reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Fasolek

reklama
Chłopiec - Ignacy Krzysztof
Dziewczynka - Lilianna Amelia

Po 2 wybrane dla każdej płci całkowicie zgodnie......jeszcze przed ciążą :)

a moj P wymyslil sobie Filipka, przyzwyczailam sie do tej mysli przez jakis czas ze jak bedzie chlopiec to Filip, bo dla dziewczynki nie mielismy konkretnego pomyslu, a teraz mu sie odmienilo i woli Daniela :/ a jak wymyslilam Hanie to krecil nosem. Juz nawet nie poruszam tego tematu, wroce do niego jak juz bede pewna plci :)

Witam Was wszystkie!
W czwartek dowiedziałam się, że będę miała dziewczynkę - Blankę. Mam już jedną 8-letnią córeczkę Zuzię.

A my wciąż nie wiemy :errr: Ostatnie typy co do płci mówią że to CHYBA dziewczynka :happy: więc myśli teraz krążą znowu bliżej kobiecych imion. Wcześniej diagnoza brzmiała - na 80% chłopak to myśleliśmy bardziej o męskich. W każdym razie sądząc po tym jakie to Maleństwo uparte i nie chcące się pokazać to sądzę że to kobietka ;-)
Więc, nasze typy na dziś to:
Lilla (lub ostatecznie Liliana) i Hanna
Leonard (Leoś - ta forma mnie rozwala :-) ) , innego typu na chłopaczka na razie brak...

Mojemu kuzynowi urodziła się wczoraj Pola (nie Apolonia) - też jeden z moich typów ale teraz już odpadł a ostatnio poznałam parkę z piękną córeczką, która nazywa się Lia Amelia - piękne połączenie według mnie.

Ja mam na imię Karolina i baaardzo lubię swoje imię ale nie chcę być dużą Karoliną przy małej Karolince ;-) Poza tym nie znoszę zdrobnienia Karolcia.

ania_ch0 - u mnie było podobnie ;) Jak ja wymysliłam jakieś imie to mąż kręcił nosem... Znowu jak on już wymyślił to za każdym razem rozwalał mnie na łopatki :D:D:D I zgodnie, ostatecznie został Dawidek :)))

reklama
Do góry