reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A "najlepsze" imie zaproponowal moj brat - chrzestny malego. ;) Powiedzial "to nazwijcie Waclaw". Maz sie jednak na to imie nie zgodzil mowiac "no tak, beda jaja jak maly sie zasra przy rodzicach, a Ty bedziesz mi kazac go umyc mowiac >>wez umyj Wacka<<. Nie beda wiedziec o ktorego, ew. czyjego chodzi". Oczywiscie po tym tekscie wszyscy brechalismy dobry caly wieczor. ;)

reklama
a my mamy problem bo jeszcze nie wybraliśmy imienia

moje typy to Oskar albo Patryk synek chce Kacperka bo ma dwóch kolegów i strasznie ich lubi .

znacie może Patryków? bo odradzają mi Ci którzy mają ich wśród znajomych...

Zmienni jesteśmy...:-D wczoraj była wielkaaaa debataaaa... wypisaliśmy wszystkie imiona, które nam sie podobały,a później skreslalismy po jednym z którego jestesmy w stanie zrezygnować... i co zostało?

Edytka i Sabinka:-D

i to juz chyba ostateczna wersja:sorry2: tylko nie jestesmy pewni które, bo i to i to pasuje do nazwiska, to i to fajnie się odmienia... dylemat jest:)

Sarka, Patryków znam dwóch i świetne z nich chłopaki. Samo imię też mi się podoba.

Ciamajdko, mi się Sabina bardziej podoba, bo zdrobnienie od Edyty- Edzia trochę mnie razi:-) A Sabina naprawdę ładnie. I przez Ciebie znowu mi sie Tamara po głowie plącze, a już prawie o niej zapomniałam:-) Lista zamiast topnieć, to się powiększa... Malwina, Zuzanna, Kalina, Judyta, Kinga, Ewa i Tamara z naciskiem na Kalinę ehhh... Serio liczę na porządne natchnienie w szpitalu po porodzie:tak:

To my wczoraj z listy wykreslilismy:
Laura
Lena
Ilia
Abigail
Damaris
Doris
Malina

Ja jeszcze brałam pod uwagę: Julia i Natalia
A Tobiasz: Paulina Aurelia i Daria
ale akurat to były nasze osobiste typy, nie wspólne więc nie wchodziły w gre:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry